Slika nije pronađena

'Blizanci' celebova popularni su u posljednje vrijeme; o njima se pišu članci, imaju hrpu followera i zarađuju zahvaljujući nevjerojatnoj sličnosti sa slavnim facama.

Jedna od njih je i dvojnica pjevačice Katy Perry: Francesca Brown. Mlada djevojka nije ni znala tko je Katy Perry dok nije počela doživljavati neobične situacije: '2008. godine sam bila u Vegasu, baš u vrijeme kada je bila popularna stvar 'I Kissed A Girl'. Čekala sam u redu ispred jednog kluba, a onda mi je prišao zaštitar i rekao 'Ti ne moraš čekati, prati me' te me uveo unutra. Već tada sam pomislila da su me očito pomiješali s nekim, ali nije me bilo briga, odlučila sam iskoristiti priliku.'
Na povratku doma vidjela je naslovnicu časopisa koju je krasila popularna pjevačica i pomislila: 'Oh, znači to je djevojka za koju me ljudi mijenjaju.' Ubrzo je Katy Perry stekla planetarnu popularnost, a Francescin život okrenuo se za 180 stupnjeva; djeca su tračala za njom, svi su željeli opaliti fotku s njom, a kamere su je snimale gdje god se pojavila.

Ipak ima dana kad si uopće ne liči na Perry: 'Ponekad se pogledam u ogledalo i pomislili to sam samo ja' objašnjava Francesca.


Još uvijek nije imala prilike upoznati poznatu pjevačicu, a posebno je zanimljivo što i mnogi Katy-ni prijatelji ne vide razliku između djevojaka.

Foto: Instagram
I.N.

Pročitajte još:

14-godišnjakinja iz Urugvaja: upoznajte Instagram blizanku Care Delevingne

Ona je pljunuta Rihanna i zahvaljujući tome jako dobro zarađuje

Prodala kćerkine karte za koncert Katy Perry: 'Razmaženo derište ih ne zaslužuje'

dvojnica katy perry

Još vijesti