Slika nije pronađena

Neke pjesme potajno govore o seksu, ženskoj masturbaciji, ljubavi, a neke o prevari. Vjerojatno mislite da u njima preljubnici skrušeno mole za oprost, ali varate se – čini se da se uopće ne kaju zbog onog što su učinili.

Ne samo da se ne kaju, nego se zezaju na račun svog 'nestašluka'. Nismo sigurni kako se ona druga strana osjeća zbog toga, ali ove pjesme postale su prilično popularne.

Evo koje pjesme govore o prevari i varanju:

Carly Rae Jepsen: This Kiss

Kada prvi put čujemo ovu pjesmu njezina sladunjava melodija nas može prevariti, ali...ova pjesma govori o odlasku u klub i o petljanju s  likom koji nije naš dečko. Carly je u ovoj pjesmi, ali u spotu prava varalica kojoj nije niti malo žao.

Dio koji govori da joj nije žao: And she’s a real sweet girl / And you know I got a boy / Details we both forgot to mentionJohn Legend: She Don’t Have To Know

U ovoj pjesmi John preklinje svoju `ljubavnicu` da mora njihovu vezu i dalje držati u tajnosti, dok inzistira na tome da ju ne želi povrijediti. Isto tako u pjesmi se govori o tome da John ne želi ostaviti niti jednu od žena.

Dio koji govori da mu nije žao: Girl I know your doing the same thing too / But I wont tell your man the things we do oh no / Cause he don’t have to knowAmy Winehouse: You Know I’m No Good

Ova pjesma pokazuje da Amy uopće nije žao što je prevarila dečka i što se ne može oduprijeti prevari, čak štoviše- ona misli da tu ništa ne može ni napraviti. Stara poslovica bi rekla `Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada`, pa čemu se uopće i truditi?

Dio koji govori da joj nije žao: I cheated myself / Like I knew I would / I told you I was trouble / You know that I’m no good


Disclosure and Lorde: Magnets

Pjesma govori o otimanju tuđeg muškarca na plesnom podiju. Lorde odlazi u klub, baca oko na čovjeka koji ima curu i uvjerava ga da prihvati `njihovu točku bez povratka`- prevaru.

Dio koji govori da joj nije žao: Never really felt bad about it / As we drank deep from a lie / ‘Cause I felt melting magnets, babe / The second I saw you through half-shut eyes


Michael Jackson: Girlfriend

Girlfriend priča priču o tome kako bi bilo reći dečku od neke cure da upravo s njom mutiš iza njegovih leđa. Pjesma je toliko zarazna, dobrog beat-a da je gotovo teško zamijetiti stihove i riječi pjesme koji govore o prevari i o krivoj predodžbi ljubavi.

Dio koji govori da mu nije žao: Girlfriend / I’m gonna tell your boyfriend / Tell him / Exactly what we’re doin’
Izvor: buzzfeed.com/ youtube.com

I.P.

Pročitajte još:

Sigurno niste znali: pjesme koje potajno govore o seksu

Pjesme za koje niste znali da govore o ženskoj masturbaciji

Pjesme koje su nam dale totalno krive životne savjete

pjesme pjesme koje govore o prevari prevari varanju prevara varanje