Slika nije pronađena

Set2Split danas je objavio imena gostiju iznenađenja, koji će uz Antoinea Clamarana, grupu TBF i Artists from Ibiza, na Staru godinu pod kapom Ministry of Sound nastupiti u splitskoj Spaladium Areni. Riječ je o tri ugledna DJ-a s međunarodnom karijerom. Njihova imena su Shane Kehoe (Irska), Dejan Vallentino (Švedska) i Luka Jakir (Hrvatska).

Shane Kehoe počeo je raditi kao DJ sredinom 90-tih i ubrzo počeo redovito osvajati natječaje i nagrade u DJ-ingu. Za podetiketu Ministry of Sounda, Housesexy, nastupa po cijelome svijetu kao rezident. Surađivao je s velikim imenima elektronske glazbe, poput Erika Morilla, Petea Tonga, Marka Knighta, Deep Dish, Mobyja te Sandera Kleinenberga. Njegove zavidne tehničke sposobnosti omogućuju mu da s lakoćom podigne energiju publike. Na taj način stvara dobru atmosferu i zbog toga je najčešće prvi izbor za Ministry of Sound na svim većim događanjima.

Dejan Vallentino karijeru počinje 1992. godine. Proslavio se nastupima u vodećim klubovima u Stockholmu, koji su mahom u vlasništvu Sturplans Grupe, što mu je donijelo i prve nastupe u londonskom Ministry of Soundu. I ondje je postigao veliki uspjeh te zbog toga često nastupa s Ministry of Sound rezidentima, kao i sa rezidentima druge velike producentske kuće elektroničke glazbe Global Underground. Posljednjih devet godina nastupa po cijeloj Europi i drugdje, a svirao je s mnogim legendarnim DJ-ima, poput Carla Coxa, Boba Sinclaira, Davida Guetta i Yvesa Larocke.

Luka Jakir talentirani je domaći DJ. Svoje prve nastupe zabilježio je u rodnoj Makarskoj, u klubu Gaudeamus. S osamnaest godina uključuje se u organizaciju klupskih događaja, a do danas u Hrvatskoj gotovo nema kluba u kojemu nije nastupao. Potpisuje ugovor s diskografskom kućom Dancing Bear, za koju izdaje album prvijenac Reflector Pt.1. Ove godine izdaje i album Jungle za etiketu Kaseta Music.

Rok za prijavu lokalnih DJ-a koji žele nastupiti na spektaklu Ministry of Sound, zbog pojačanog interesa medija i javnosti produžen je do ovog ponedjeljka, 7. prosinca, a glasovanje se zatvara 17. prosinca. Detaljnije informacije o natječaju DJ Battle mogu se pronaći na internetskoj stranici www.set2split.com.

Ulaznice za Ministry of Sound u Splitu u prodaji su putem prodajne mreže Eventima po prodajnoj cijeni od 200 kuna ili više.

Nova godina shane kehoe dejan vallentino luka jakir Split Ministry of Sound tbf

Još vijesti