Slika nije pronađena

Neke ljubavi će živjeti vječno upravo zato što su pretočene u stih i opjevane poput Bieberove Sorry, ali pojedine rime pjevača totalno zvuče osvetnički i za sobom vuku hejt.

Pjevači se svojim bivšim ljubavima i prijateljima mogu osvetiti preko pjesama i tako ih posramiti. Mnogi će se u ovom kontekstu sjetiti Taylor Swift i njenog pjevanja o bivšem poput Harryja Stylesa, ali Tay nije jedina.

Nažalost, ovo su pjesme koje ćemo pamtiti kao `osvetničke` jer su posramile druge ljude:

Pink: So What

Ovo je pjesma u kojoj Pink kaže da se puno zabavlja nakon što je odnos između nje i određene osobe gotov. Naime, `određena osoba` je njen muž Carey Hart od kojeg je bila razdvojena šest mjeseci.
Justin Timberlake: Cry Me A River

J.T. u pjesmi poručuje bivšoj Britney Spears da je sada njen red za plakanje te da bi mu trebala isplakati rijeku. Ova pjesma je ultimativna pjesma za prekide čak i danas.


Taylor Swift: Bad Blood

Tay u pjesmi pita svoju bivšu prijateljicu Katy Perry (iako ona tvrdi da se ne radi o Katy) misli li ona da će sada biti sve u redu iako i dalje osjeća nož u leđima. Ovom pjesmom Taylor je pokazala kako ne pjeva samo o bivšim ljubavima nego i o prijateljstvima.


Rihanna: Take A Bow

Rihanna u svojoj osvetničkoj pjesmi poručuje da osoba sada izgleda jako glupo te da joj isprike neće pomoći jer izgleda ružno dok plače. Ovo je generalno pjesma za svakoga tko vara svog partnera.Miley Cyrus: 7 Things

Šuškanja kažu da je Miley ovu pjesmu posvetila svom bivšem Nicku Jonasu te je istakla što toliko ne može podnijeti kod njega. Priznajemo, pjeva i o sedam stvari koje voli kod njega, ali ga generalno ne podnosi jer kaže da je tašt i nesiguran.


Little Mix: Hair

Cure tvrde da se ova stvar ne odnosi ni na koga posebno, ali se može primijeniti na sve ljude koji su nas povrijedili i zbog toga ostali u našoj prošlosti.


Beyonce: Best Thing I Never Had

Queen B. kaže kako navedena osoba ne zaslužuje njene suze i baš zato one nisu na njenim obrazima. Ova pjesma je za sve koji su sada sretni u novoj vezi, a usput su i shvatili da im je bivša veza bila totalni fail.Chris Brown: Zero

Rihannin bivši kaže da je nula noći mislio na tu određenu curu. Ne znamo o kome se točno radi, ali Chris sugerira koliko puta treba misliti na bivšu, a odgovor je: nula.


Izvor: youtube.com

I.P.

Pročitajte još:

O bivšima sve najgore: poznate cure koje su oblatile svoje bivše slavne dečke

Što je pisac htio reći? Stihovi poznatih pjesama koji nemaju ni malo smisla

Pukla ljubav: celebrity prekidi koji su nas šokirali u 2015.

osvetničke pjesme osveta pjesme

Još vijesti