Slika nije pronađena

Početkom godine pisali smo o religiji koja je inspiraciju tražila u Kanye Westu, no čini nam se da nije pronašla previše sljedbenika. Kako će proći religija koja slavi Beyonce tek treba vidjeti.

Grupa od 12 prijatelja osnovala je Beyism, novu religiju u kojoj se veliča glazbena diva. Na ideju su došli tijekom svojih nedjeljnih okupljanja kada su se družili i pjevali njene pjesme. Svakako valja spomenti da su uz sve to pušili marihuanu pa bi možda uzroke njihova 'prosvjetljenja' trebali tražiti u toj činjenici.

Kada već spominjemo konzumiranje marihuane, sigurni smo da bi Rihanna imala štošta reći vezano uz tu temu. Ona je, naime, povodom 'svjetskog dana trave', objavila svoje fotke na kojima se jasno vidi joint u njenoj ruci. Majica koju ima odjevenu također ima prigodni uzorak.Što mislite o ovom trendu gdje se popularni pjevači hvalisaju svojim ilegalnim hobijem? Treba li Rihanna voditi više računa o svome ponašanju budući je uzor mnogim mladim djevojkama ili se treba ponašati kako joj dođe?

Foto: Instagram
I.N.

beyonce kao božanstvo rihanna i marihuana

Još vijesti