Slika nije pronađena
Justin Bieber krenuo je s 'Purpose' turnejom u ožujku 2016. godine i nakon 18 mjeseci na putu odlučio je da više ne može, pa je otkazao preostale koncerte zbog pojave 'nepredviđenih okolnosti', a izvor blizak njemu tvrdi da se okreće bogu i pokreće vlastitu crkvu.

Službeno se obratio javnosti priopćenjem u kojem piše da mu je žao jer mora razočarati svoje fanove koje obožava i kojima je zahvalan na predivnim iskustvima koje je doživio na 150 održanih koncerata uzduž šest kontinenata.

Piše i da je o odluci pomno promislio i da će novac za karte, svima onima koji su ih kupili, a neće ga imati priliku slušati, biti vraćen.

Novinar portala TMZ ga je pitao za konkretne razloge otkazivanja ostatka turneje, a Bieber je ostao nekonkretan – rekao je samo da je sve u redu i da nakon dvije godine treba odmor i opuštanje, a fanovima poručio: 'Have a blessed day'.

Bieber se tijekom te turneje dosta promijenio – otisnuo je tetovažu drukčiju od svih do sada ('Better At 70'), sudjelovao na humanitarnom koncertu One Love Manchester, izjavio da bi se uskoro želio oženiti, sve se više zabavlja sportom, a manje alkoholom i sve češće spominje boga.

Navodno u posljednje vrijeme 'visi' u Hillsong crkvi i, osim što se produhovljuje, razmišlja o pokretanju vlastite crkve, rekao je guru Richard Wilkins za Today Extra, prenoseći informacije dobivene od neimenovanog bliskog izvora.Foto: Instagram/Getty/Today Extra

M.Z.

Pročitajte još:

Bieber na Instagramu najavio promjenu: ‘Najbolje tek stiže’

Justin Bieber želi pronaći curu i oženiti se USKORO – ima li zainteresiranih?

Justin Bieber ima novu tetovažu – životni moto otisnuo je na koljenu

crkva purpose tour turneja Justin Bieber