Slika nije pronađena
Zahtjevi mode i uvijek novih modnih trendova ponekad su toliko strogi i teški da se mnogo zvijezda, modela, ali i “običnih smrtnika” slomi pod njima. Ove dvije djevojke su planetarno popularne, jedna je pjevačica, a druga glumica no jednako ih prate kamere, paparazzi i vjerni obožavatelji na društvenim mrežama.

Ipak, odabrale su drugačije puteve – jedna slijedi modne trendove, a “o boli razmišlja sutra”, a drugu ništa i nitko ne može natjerati da vježba ili ide na dijetu. Pretpostavljate li koja je koja?

Rihanna je velika pobornica mode i modnih trendova, a za novi broj Voguea o modi je izjavila: “Ne radi se o boli. Radi se o predanosti. Kažem sebi: ‘Želim izgledati ovako’, a o boli razmišljam kasnije. Imala sam večeri kad sam morala na prstima hodati do kuće jer na stopalima nisam mogla stajati.” 
Iako ju nije strah isprobati nešto novo i promijeniti imidž, ipak ne želi biti buntovnica: “Ne trudim se biti buntovnica niti njegujem tu sliku. Ali mnoge odluke koje donesem i mnogi smjerovi kojima želim ići nisu uobičajeni niti se uklapaju u usko viđenje ostatka društva. Ponekad sam toga svjesna. Možda se i ne uklapam u neku normu, ali to mi je OK.”

Jennifer pak “pjeva drugačiju pjesmu”. Poznata je njena izjava za časopis InStyle kad je rekla da je nitko i ništa ne mogu natjerati da ide u teretanu i vježba ili da pripazi na prehranu ili krene s dijetom. Iako joj dijete zbilja ne trebaju jer izgleda sjajno, neki strahuju da će hot dog ili čokolada postati neprihvatljivi s godinama. Osim toga, Jennifer je izjavila da je za vrijeme snimanja X-mena pomislila da bi trebala ići na dijetu, ali je odustala od ideje, a za vrijeme snimanja Igara gladi ponekad se sramila jesti u javnosti jer je strahovala da će joj goleme količine hrane uništiti imidž.

Što vi mislite o tome? Trebaju li se zvijezde žrtvovati za modne trendove ili jednostavno biti vjerne sebi i pojesti hot dog i čokoladu čak i kad javnost zlobno komentira da možda ne bi trebali?

L.B.
foto: Instagram

rihanna Jeniffer Lawrence Modni trendovi

Još vijesti