Slika nije pronađena

Pobjednica glazbenog showa Zvjezdice, 13-godišnja Mia Negovetić otkako je osvojila Hrvatsku čini se osvaja i cijeli svijet. Uz to što je u Americi izvela Beyonceinu pjesmu u showu Little Big Shots, sada je dobila ponudu iz Hollywooda.

Mia će zasigurno postati velika zvijezda, a to je već pokazala svojim moćnim glasom i odličnim ponašanjem na pozornici. No, sada stižu odlične poslovne vijesti za ovu riječku tinejdžericu jer je dobila filmsku ponudu iz Hollywooda.

'Zvali su filmski producenti koji su mami i tati poslali scenarij za film i vjeruju da bih ja bila idealna za glavnu ulogu. To bi mi zaista bilo zanimljivo jer volim i glumu, uz pjevanje, naravno' rekla je Mia za Jutarnji.


Iako je prethodno najavljivala da bi voljela otvoriti slastičarnicu i nazvati je Mijine slastice, u međuvremenu se situacija promijenila u korist pjevanja. Unatoč tome, mlada pjevačica u gusti raspored povremeno uspije ugurati i pripremu kolača. Ovog se ljeta odmorila od nastupa, izuzev onih na otvaranju Opatijskog ljeta, kad je snage udružila s Markom Toljom, Damirom Kedžom i Ninom Kraljić, te na nedavnom Festivalu dalmatinske šansone, gdje je izvedbom Perdere l’amore rasplakala publiku, piše Jutarnji list.


Osim toga, ova mlada pjevačica će za nekoliko dana nastupiti u Lisinskom što ju čini najmlađom samostalnom izvođačicom koja je to napravila u zagrebačkoj koncertnoj dvorani. Više o Mijinim novim pothvatima možete pročitati na linku.
Izvor: Jutarnji

Foto: Instagram

I.P.

Pročitajte još:

VIDEO: Mia Negovetić rasturila nastupom - osvojila je Ameriku!

Mia Negovetić osvaja Ameriku: nastupila kod Ellen DeGeneres i Stevea Harveyja

pjevačica hollywood Mlada pjevačica Mia Negovetić

Još vijesti