Slika nije pronađena

Lady Gaga imala je u prošlu srijedu tajni nastup za manji broj publike u Sydneyju u Australiji i tom je prilikom nastupila u invalidskim kolicima. Međutim, za nastup se ubrzo saznalo te je ponovno došla na kritiku javnosti.

Naime, napadaju je društva osoba s invaliditetom iz SAD-a te kažu kako invalidska kolica koristi samo za izazivanje šoka kod publike. Pod sličnim je kritikama bila i kada je snimila spot za pjesmu 'Paparazzi', u kojem također koristi invalidska kolica.


'Budući da ovo nije prvi puta da ova pjevačica koristi invalidska kolica u svojim nastupima, pozivam je da sazna više o životu 5,6 milijuna Amerikanaca koji pate od paralize. Oni, isto kao i ja, nažalost ne koriste kolica kako bi izazvali šok kod drugih', rekao je Jeff Bilauer, osnivač jedne organizacije za osobe s invaliditetom.

'Osobno je pozivam da dođe na jedan od događaja koji organiziramo i da se uvjeri kako kvadriplegičari i paraplegičari žive te da vidi kako možemo surfati, klizati i voziti snowboard. Kada vidi koliko je toga moguće izvan invalidskih kolica možda će to sve za nju biti pravi šok', objasnio je Jeff.

Inače, Lady Gaga imala je dva tajna nastupa u Australiji, međutim na jednom su nju i njezinu ekipu gađali jajima te su tjelohranitelji imali pune ruke posla. Tijekom posjete Australiji pozvala je ovu državu da legaliziral gay brakove.

Lady Gaga video