Slika nije pronađena

Stranica SoulsRUs na Etsy-ju prodaje teglice sa dušama poznatih i slavnih pa tako možete kupiti duše Drake-a, Beyonce, Justina Biebera, Jennifer Lawrence i mnogih drugih. Ako ne želite dušu neke slavne osobe već tajne simpe ili bivše prijateljice, možete ju naručiti preko iste stranice!

Ipak, budite oprezni s ovim teglicama! Svaka na sebi ima naljepnicu na kojoj je napisano: “Upozorenje! Ne otvarajte teglicu. Duša koja se nalazi u njoj u stanju je mirovanja dok god ne otvorite teglicu. Pokrenut ćete kaos ako je otvorite. Ako vam duša ipak pobjegne, kontaktirajte stručnjake za nadnaravno što je prije moguće.”

Možda to ne znate, ali duše su zapravo jako lijepe”, napisao je u opisu tvrtke proizvođač i prodavač ovih teglica. “Svjetlucaju po danu i nježno isijavaju u mraku. Svaka je jedinstvana i svjetluca u drugačijoj boji. Svaka razvije ružičasti oblačak na svome dnu, a nitko ne zna zašto.”

Osobno, smatram da je ovo odlična utjeha”, nastavlja proizvođač. “Mogu ubrati dušu po vašem izboru uz nikakvu štetu (izvlačenje duše je bezbolno). Svaku stavljam u jednu teglicu i čvrsto je zatvorim…Ne znam što će učiniti ako pobjegne iz teglice.

Naravno da se ne radi o pravim dušama. Elite Daily analizirao je tvar unutar teglice i sastoji se od sintetičkog materijala, tankog poput paukove mreže, koji je posprejan ružičastom bojom i prekriven šljokicama.

Što vi mislite o ovom pokušaju prodavanja duša?

L.B./izvor: Cambio

foto: SoulsURs

duše na prodaju soulsurs Etsy

Još vijesti