Slika nije pronađena

Dečki iz švedske grupe koju čine Oscar Enestad (17), Omar Rudberg (16), Felix Sandman (16) i Oscar Molander (17) ne samo da sami osmišljavaju svoje koreografije nego u njima koriste i elemente parkoura kojim se bave.

Svi dečki osim Omara znaju se od malenih nogu (zbilja malenih, kad su imali samo 4 godine), a Omar im se pridružio kasnije – kad je imao 10 godina.

Obzirom na njihovo plesačko umijeće (bavili su se baletom i break dancingom) obožavateljice su se vrlo brzo zakačile. Uzlet je krenuo nakon što su svirali i pjevali kao predgrupa na Bieberovom koncertu u Globenu 2013. godine.

Iako su mladi, već imaju problema s curkama. Oscar je priznao da je nekoliko djevojaka provalilo u njegovu kuću i to taman da ga vide kako se po stepenicama spušta omotan samo ručnikom jer je upravo izašao ispod tuša. Naravno da je pobjegao natrag u sobu i pozvao mamu da riješi pobleme. Čuo ih je kako vrište i šapuću u prizemlju kuće.

Nakon tri turneje koje su odradili po Švedskoj izazvali su opću pomutnju! Došlo je čak do toga da je jedna djevojka pojela kamenčić koji je jedan od njih bacio iz tenisice!

Ovo je očito samo početak za dečke iz Fooo Conspiracyja, a mi se pitamo imaju li šanse konkurirati dečkima iz One Directiona kroz koju godinu?

Pogledajte i poslušajte ih pa nam recite kako vam se sviđaju!

L.B./izvor: Teenvogue

foto: Instagram

fooo conspiracy boy band Švedska obozavateljice Justin Bieber

Još vijesti