Slika nije pronađena

Prošla godina bila je plodna za dobre filmove poput Ratova zvijezda, Igre gladi: Šojka rugalica II. dio, Izvrnuto obrnuto i mnogih drugih. A u 2016. stižu još bolji i napetiji filmovi.

Filmoljupci su jedva dočekali 2016. kako bi konačno mogli pogledati dugo iščekivane filmove kao što je primjerice Batman vs. Superman: Dawn of Justice .

Naravno, strip junaci nisu jedini hit koji stiže ove godine nego je to samo jedan od većih filmskih uradaka koje iščekujemo. Kako ne bi bili u neizvjesnosti, pripremili smo popis filmova koje ne smijete propustiti u 2016.:

Dirty Grandpa (izlazi 22. siječnja)

Čim smo vidjeli da su u ovom filmu mladi glumac Zac Efron i nešto stariji Robert De Niro, znali smo da je ovaj film pun pogodak. Radnja prati mladog Jasona Kellyja koji se uskoro ženi, a njegov djed ga nagovori da odu na Floridu kako bi zajedno proživjeli lude proljetne praznike.


Batman vs. Superman: Dawn of Justice (izlazi 25. ožujka)

Vjerojatno mislite da Batman i Superman imaju puno toga zajedničkog jer su obojica siročad, skrivaju svoj identitet i brane svijet od zlikovaca, ali... to ne znači da su najbolji prijatelji. Kada se njih dvojica sretnu nastaje potpuni kaos, a u međuvremenu pojavljuje se opasni zlikovac. Hoće li ova dvojica biti timski igrači i poraziti zajedničkog neprijatelja? Saznat ćete ako pogledate film.Moje grčko vjenčanje 2 (izlazi 25. ožujka)

Prvi nastavak ovog filma došao je u kina 2002. godine, a ove godine u filmu će se vjenčati Toulani roditelji- mama i tata Portokalos. Roditelji su shvatili da svećenik nikada nije potpisao dokumente s njihovog vjenčanja iz mladosti i sada su to odlučili riješiti.The Angry Birds Movie (izlazi 20. svibnja)

Svi smo upoznati s ljutim ptičicama koje su glavni junaci igre koju smo barem jednom svi igrali na svojim mobitelima, a sada je vrijeme da pogledamo i film. U filmu ptice žive u harmoniji na prekrasnom otoku dok ne shvate da su na otok došli i njihovi smrtni neprijatelji- svinje. Svinje će uzrokovati brojne drame i smiješne zavrzlame u ovom animiranom filmu koji morate pogledati.


X-Men Apocalypse (izlazi 27. svibnja)

Iako X-Men franšiza ima hrpu nastavaka, s jednakim veseljem iščekujemo svaki novi nastavak pa tako i ovaj. Jedan od najzločestijih mutanata se vratio i uzrokuje opću nesreću na cijelom svijetu, a nova generacija X-Mena ga mora zaustaviti. I da, Jennifer Lawrence se vraća kao Mystique što će dodatno podići akciju.Alisa iza ogledala

Alisa u zemlji čudesa bio je divan film iz 2010., a sada izlazi nastavak. Ovoga puta Alisa dolazi ponovno u zemlju čudesa i odlazi u misiju spašavanja Ludog klobučara. Ponovno, ona se utrkuje s vremenom i to doslovno kako bi obnovila svijet koji je nekoć poznavala.


Potraga za Dorom (izlazi 17. lipnja)

Nakon lude i naporne Potrage za Nemom, Pixar je odlučio napraviti nastavak filma i prikazati potragu za zaboravnom Dorom. Dora se počinje prisjećati svog djetinjstva i odluči otići u potragu za svojim roditeljima uz pomoć dva prijatelja- Neme i Marlina.


Čudesne zvijeri i gdje ih naći (izlazi 18. studenog)

Za razliku od mnogih filmova koji stižu ove godine, ovaj film nije nastavak. Film je snimljen po istoimenoj knjizi autorice J. K. Rowling, a radnja se odvija u New Yorku čak 70 godina prije priče o Harryju Potteru. Glavni lik, Newt Scamander otvara aktovku i tako pušta magična bića u naš svijet što uzrokuje brojne nevolje.
Moana (izlazi 23. studenog)

Jedna sasvim drukčija princeza se pridružuje Disneyjevim djevojkama, a ona se zove Moana. Ova djevojka s Pacifičkih otoka kreće u avanturu života, a zanimljivo je to što je ona prva princeza iz Polinezije koja se prikazuje na filmu, a i njenu priču ne obilježavaju ljubavni klišeji i zapleti. Moana će pretražiti cijelu Oceaniju i usput susresti brojne prijatelje.

Filmovi filmovi u 2016. Novi filmovi

Još vijesti