Slika nije pronađena

Nije sve tako crno, tko kaže da za Valentinovo trebaš biti s dečkom, bilo koja druga osoba je jednako dobar dejt, nekada čak i bolji. A najbolja frendica ili cijela ženska ekipa s kojom se družiš su možda baš ono što ti treba.

Valentinovo je samo još jedan petak ove godine, a umjesto da radiš big deal oko toga što nemaš dečka i nemaš s kime biti večeras, sjeti se frendica. Može li uopće bilo koji dečko biti bolje od tvoje ženske ekipe? Ne može. Pa zašto onda ne provesti Valentinovo sa svojim curama i pretvoriti večer u filmski maraton girly, romantičnih i zabavnih filmova. Donosimo ti 7 prijedloga koje možeš iskoristiti za ovakvo druženje ili dok se družiš sama sa sobom.

1.A Simple Favour


Ne moraju svi filmovi biti isključivo romantični samo zato što je Valentinovo, na listu smo zato odmah na početak ubacili i jedan krimi. Anne Kendrick i Blake Lovely su pravi duo koji te neće razočarati. Stephanie je samohrana majka koja se slučajno sprijatelji s Emily, misterioznom, bogatom mamom iz škole u koju ide i njeno dijete. Nakon što Emily nestane, Stephanie preuzme na sebe istragu i otkrivanje što se stvarno dogodilo, a u cijelom procesu se malo 'zaigra' i krene preuzimati Emilyn kul život. Ne bi to bilo to bez twista na kraju, a kakvog? Pogledaj i saznaj.

2.To All The Boys I've Loved Before


Ako još postoji netko na ovom svijetu tko nije pogledao ovaj film, sada je pravo vrijeme, jer baš je izašao i njegov drugi nastavak. Glavni lik, Peter Kavinsky je osvojio svijet i srca cura, daj mu i ti priliku.

3.Clueless


Jedan od djevojačkih filmova koji je postao klasik. Zabavan je, smiješan, držat će te uz ekran do kraja, a nakon što ga pogledaš jednom, uhvatit ćeš se za par mjeseci kako ga opet gledaš. Jednostavno ne može dosaditi.

4.When Harry Met Sally


Jedna prava romantična komedija koju možda još nisi pogledala, a svi ju preporučuju je ovaj film. Radi se o nešto starijem filmu, ali će te nasmijati i zagrijati ti srce.

5.Lady Bird


Film koji je osvojio nekoliko filmskih nagrada, a prati 17-godišnjakinju i njen način snalaženja sa životnim problemima, ljubavnim problemima, obiteljskim problemima... Uz ovaj ćeš se film smijati, plakati i oduševiti.

6.Knocked Up


Podsjetnik zašto je seks s nekime koga si tek upoznala loša stvar i trebaš razmisliti prije nego spavaš s nekime.

7.La La Land


Nekima dosadan film, nekima odličan film, a kakav je tebi? Možeš saznati samo ako ga pogledaš. Ali imaj na umu, radi se o mjuziklu s puno glazbe i pjevanja, pa ako to nije tvoj stil, radije preskoči.

Foto: Imdb/ YouTube

M.T.

Pogledajte još:

Tko se bolje ljubi – John Ambrose ili Peter Kavinsky? Lana Condor pokušala je odgovoriti na ovo pitanje

Rastopit ćeš se i najvjerojatnije trebati paket maramica: 7 romantičnih komedija koje gledamo ove godine

Likovi u ovim filmovima imaju WOW odjevne kombinacije! Pogledaj top listu najboljih 11 modnih filmova

Filmovi valentinovo frendice filmska večer

Još vijesti