Slika nije pronađena

U petak 19. listopada 2007. tvrtka Blitz CineStar u novo otvorenom trgovačkom i zabavnom zagrebačkom centru Avenue Mall otvorit će novi multiplex CineStar – Novi Zagreb i time zaokružiti ponudu multiplexa u gradu Zagrebu.

Danas objavljeni datum već neko vrijeme izaziva veliku pažnju medija i javnosti budući se radi o jednom od najvećih te tehnički najopremljenijih multiplex kina u Hrvatskoj i regiji. Svečanost otvorenja, u glamuroznom filmskom duhu, nesumnjivo je jedan od događaja koji će svojim sadržajem, ali i uzvanicima koji će ga pohoditi, biti ocijenjen kao najvažniji društveni događaj sezone. Uz brojne domaće uzvanike, pripadnike domaće društvene i filmske elite u javnosti se nagađa i o filmskim naslovima, ali i mogućim međunarodno poznatim gostima koji će uveličati ovu svečanost, a što se još uvijek drži u tajnosti.

Riječ je o multiplex kinu koje se prostire na 3500 četvornih metara s devet kino dvorana ukupnog kapaciteta oko 1900 sjedala. Uz vrhunsku opremu i buduću uslugu, objedinjene u premium cjelinu, multiplex Cinestar – Novi Zagreb svim će gledateljima omogućiti jedinstven i nezamjenjiv kino doživljaj, te nesmetano uživanje u filmu. Novi CineStar uz svoje, široj javnosti već poznate, jedinstvene usluge poput: Skrivena pretpremijera, Ponoćna pretpremijera, Cinema Days, Tjedna premijera, Zvijezda je rođena (proslava rođendana) i CinesCool dan (program namijenjen školama), ponudit će i neke nove, poput mogućnosti ispisa kino ulaznica u vlastitom domu, usluge popularno nazvane „Print@Home“. Prema najavama iz tvrtke BLITZ Film & Video u novozagrebačkom multiplexu godišnje se planira prikazati više od 130 premijera uključujući strane i domaće filmove.

Najnoviji multiplex CineStar – Novi Zagreb rezultat je ulaganja Joint Venture kompanije Blitz-CineStar koju su osnovali vodeći hrvatski filmski distributer, tvrtka BLITZ film&video distribucija i najveći njemački kino prikazivač CineStar. Blitz–CineStar već je tri godine poznat hrvatskoj javnosti kao tvrtka koja posjeduje prvi i najveći hrvatski multiplex CineStar Zagreb smješten u sklopu Branimir centra.

Blitz-Cinestar avenue mall kino dvorana Filmovi

Još vijesti