Slika nije pronađena

Neki od naših omiljenih celebova lažima su probili svoj put prema vrhu. Stara poslovica kaže kako su u laži kratke noge, a čini se to ne odnosi na neke slavne face jer su njima laži napunile džepove.

Priznajemo, ne radi se o ogromnim lažima pa možemo reći da su se zapravo samo 'dobro snašli'.

Evo koji glumci su smuljali kako bi se pojavili na ekranima:

Robert Pattinson

Jedno vrijeme Rob je bio bez posla, a kada su ga pitali o njegovom glumačkom iskustvu on je producentima filma lagao da je pohađao glumačku akademiju na Oxfordu. No, da nije slagao- ne bi glumio Cedrica Diggoryja u Harryju Potteru.


Eddie Redmayne

Tijekom Eddijeve audicije 2005. za seriju Elizabeth I, glumac je rekao redatelju da zna jahati konja. Naravno, Eddie ga nije znao jahati, a to je saznao i redatelj. Bez obzira na to nastavio je snimati seriju, a s istim redateljem je ponovno surađivao na filmu Jadnici.


Rebel Wilson

Zvijezda filma Pitch Perfect sve je zavarala kada je lagala o tome koliko ima godina te su svi mislili da je mlađa nego što jest. Njezina tajna je otkrivena zahvaljujući jednom australijskom tabloidu koji je dokazao da je glumica rođena 2. ožujka 1980. što znači da ima 35 godina.
Mila Kunis
Producenti serije Lude sedamdesete tražili su 18-godišnju djevojku za ulogu Jackie Burkhart. To nije spriječio 14-godišnju Milu da ode na audiciju te uvjeri producente da će uskoro 18 godina. Srećom, Mila je rasturila ulogu i glumila je do kraja serije.Anne Hathaway

Glumica je lagala o svojim jahačkim sposobnostima kako bi dobila ulogu u filmu Planina Brockeback te je rekla da `neće imati problema s jahanjem`. Laž je izašla na vidjelo kada je Anne sjela na konja, a on nije htio slušati njene naredbe pa je čak i pala. Na sreću, to nije utjecalo na njenu ulogu u filmu.Rachel McAdams
Rachel je odlučila da njeno zdravlje neće stati na njenu ulogu u filmu To The Wonder iz 2012. Glumica je navodno lagala o svojim alergijama i strahu od konja što je prilično hrabar potez s obzirom na to da je njen lik u filmu u kontaktu s barem 50 konja.Sandra Bullock
Tijekom 1992. Sandra je imala audiciju za film Love Potion No.9 te je lagala da ima 29 godina, a imala je 26. Sreća za nju pa se laganje isplatilo jer joj je to osiguralo glavnu žensku ulogu u filmu.
Izvor: teen.com

Foto: getty

I.P.Pročitajte još:

Sram nas je i gledati: najneugodniji intervjui celebova

Vrijeme je za kino: filmovi koje ne smijete propustiti u 2016.

Sve zbog uloge: nevjerojatne transformacije glumaca

glumci glumci koji su lagali laži

Još vijesti