Slika nije pronađena
Iako je plan bio da peti nastavak Pirata s Kariba dođe tek daleke 2018. godine, čini se da su se u Disenyju ipak malo požurili i razveselili sve fanove – film u kina stiže sredinom sljedeće godine!

Budući da film dolazi radnije, sada je službeno objavljen i trailer za novi nastavak pod nazivom 'Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales'Stalna postava je i dalje tu: Johnny Depp ( Jack Sparrow), Geoffrey Rush (kapetan Barbossa)  i Orlando Bloom ( Will Turner), a njima će se pridružiti  Javier Bardem kao glavni negativac Captain Salazar. Dobrim vijestima nema kraja! U filmu ćemo moći gledati i Brenton Thwaites koji je preuzeo ulogu Henryja, sina Willa Turnera.  Jedina glavna ženska uloga dopala je  Kayu Scodelario koja će zamijeniti Keiru Knightley.


Radnja filma je sljedeća:  Jack Sparrow ovog se puta nalazi na meti  zlikovca i moćnog pirata Captaina Salazara. On je zarobljen u Đavoljem trokutu (Bermudski trokut), a ima za cilj pobiti sve pirate na svijetu. Jedina nada Jacku Sparrowu je tajanstveni Posejdonov trozubac koji mora pronaći.


Film Joachima Rønninga i Espena Sandberga u kina bi trebao stići u svibnju 2017. godine.


Foto: Youtube

I.I.

Pročitajte još:

Kokice u ruke: Filmovi koje moraš pogledati do kraja ljeta

Filmovi koje trebaš gledati kada imaš loš dan

8 realnih teen filmova koje morate pogledati prije završetka srednje

Pirati s Kariba film

Još vijesti