Slika nije pronađena

Svi su maštali o upoznavanju Troyja Boltona ili to da su BFF-a s Cheetah Girls. Jedna od najvažnijih stvari koje su vezane uz mnoge filmove Disney Channel-a je da možete pjevati zajedno sa svojim omiljenim likovima.

Ovi klasici su oblikovali generacije i uvijek su tu za throwback. Sada, ovi ritmovi ispunjavaju vaše karaoke playliste i predstavljaju pozadinsku glazbu za najzabavnije večeri druženja s frendicama. Ovo je 15 najboljih pjesama iz originalnih filmova Disney Channela, opustite se i uživajte u putovanju kroz povijest i najljepše uspomene:


1. 'Start of Something New' - High School Musical

 


Sva srca istopila su se tijekom totalno romantičnog nastupa Troyja i Gabrielle na početku prvog High School Musical filma. Nakon što su ih gledali kako pjevaju zajedno, svi su znali da će se ponovno morati sastati. Bez obzira pjevate li sa simpom ili sami rasturate oba dijela, ovaj duet je definitivno jedan od favorita.

2. 'Can't back down' - Camp Rock 2: Posljednja svirka


Kad se njezina ekipa iz kampa počela osjećati loše, Mitchie je upotrijebila ovu pjesmu kako bi nadahnula svoje kolege da se udruže. Ne samo da možete pjevati, već možete i plesati uz njihovu legendarnu koreografiju!

3. 'Push it to the Limit' - Jump In!


Ako vam ova pjesma ne dopušta da ustanete i uskočite u produktivno raspoloženje, ne znamo što hoće. Ne samo da je ova pjesma korištena tijekom završnog natjecanja u filmu, već je to bio i singl Corbina Bleua koji glumi Izzyja u filmu.


4. 'Cheetah Sisters' - The Cheetah Girls


Šanse su velike da će vas ova pjesma potaknuti da odete kupiti odgovarajuće trenirke i trake za glavu sa svojom BFF. Ovaj film okreće se oko sestara i okupljanja u ime prijateljstva.

5. 'What Dreams are Made Of' - The Lizzie McGuire Movie


Ova pjesma je doslovno ono od čega su snovi napravljeni. Lizzie odlazi na izlet u Rim sa školom i vraća se s više od svoje slike pored fontane di Trevi. Nakon što je nastupila pred tisućama ljudi, upoznaje svoju dvojnicu! Osim toga, ova pjesma je savršena osveta Paolu, tako da je to win-win. I jeste li čuli da bi moglo doći do ponovnog snimanja ovog filma?

6. 'Cruisin’ for a Bruisin’' - Teen Beach Movie


Malo je noviji od ostalih filmova na ovom popisu, Teen Beach Movie je prepun cool pjesama, ali ova pjesma je posebno pamtljiva. Film ima dva različita zvuka u svojim pjesmama, elektrizirajući pop i sweet bubblegum pop. Ako ga već ne volite, zavoljet ćete ga sigurno.


7. 'Don’t Run Away' - Let It Shine


Cyrus je napisao ovu pjesmu kako bi pokazao što misli o Roxie, dok ona uspješno topi svačija srca. Njegov rap dio u ovoj pjesmi definitivno ju čini vrijednom toga da dospije na ovaj popis.


8. 'Hero' – Starstruck


Christopher Wilde, pop senzacija, zaljubio se u običnu djevojku, Jessicu, i sva teen srca su eksplodirala od uzbuđenja i sreće. Ova pjesma nije samo toliko dobra da će vam ostati u glavi danima, ona ima i najslađe značenje.

9. 'Determinate' - Lemonade Mouth


Da, svi su u nekom trenutku uživali na ovu pjesmu. Ako postoji jedna pjesma zbog koje želite stvoriti bend sa svojim prijateljima iz srednje škole, to je sigurno ova. Ova himna osigurava učenicima pobjedu na natjecanju Lemonade Mouth i uništenje plana zlog ravnatelja. Wenov rap solo je najbolja stvar koja vam se ikada dogodila ili će se tek dogoditi.

10. 'Hoedown Throwdown' - Hannah Montana: The Movie

 

Dang flabbit! Vrijeme je da iznesete na vidjelo svoj unutarnji 'country' naglasak. Ovaj popis ne bi bio potpun bez ove pjesme. Prilično smo sigurni da su svi pokušali naučiti koreografiju na ovu pjesmu 2009. godine i svi su se osjećali glupo pritom. Međutim, nema veze, ipak je to Disney klasik.

11. 'Super Nova Girl' - Zenon: Girl of the 21st Century


Čini se da u mnogim Disney Original filmovima, djevojkama stalno dovikuju dečki iz njihovih snova dok nastupaju na pozornici. Upravo se to dogodilo u ovoj pjesmi sa Zenonom i Proto Zoaom. U tom su trenutku svi bili ludi iznutra poput nje.


12. 'I Don’t Dance' - High School Musical 2


Ne bi bilo ispravno imati samo jedan High School Musical na ovom popisu, pa je potrebno dodati i ovaj. Dinamika između sporta i glazbe stalna je tema filmova, ali u ovoj pjesmi Ryan i Chad uče kombinirati svoje talente i vještine te raditi zajedno.


13. 'Nothing’s Wrong With Me' - Pixel Perfect


Tko se sjeća ove pjesme iz Pixel Perfecta? Izvode ju Loretta Modern i Zetta Bytesi. Iako je publika isprva odbijala surađivati, ali na kraju su ih u potpunosti zavoljeli.

14. 'One and the Same' - Princess Protection Program


Bilo je jasno od početka da se Carter i Rosie neće slagati. No ispostavilo se da imaju mnogo više toga zajedničkoga nego što su mislili, a to ih je natjeralo da postanu najbolji prijatelji. Ova pjesma govori o tome kako su iz potpuno različitih svjetova, ali na kraju je zapravo sve to isto.

15. 'Introducing Me' - Camp Rock 2: The Final Jam


Nekoć davno, prije razdvajanja i ponovnog okupljanja braće Jonas, postojala je ova preslatka autobiografska pjesma koju je otpjevao, nitko drugi nego, Nick Jonas. Svi su s Nickom pjevali ovu pjesmu kao da im je život ovisio o tome jer to je ipak Nick Jonas. Zahvalite nam drugi put što smo vas podsjetili na ovu stvar.


Foto: Imdb/ YouTube

M.S.K.

Pogledajte još:

Ovako opake ženske likove ne želiš propustiti! Ovih 10 filmova obavezno moraš gledati

Izašao je novi trailer za 'Kralja lavova' – jedna je scena fanove posebno osvojila!

Film za sve ljubiteljice One Directiona i Harryja Stylesa - fan fiction jedne djevojke dobiva ekranizaciju

hit disney film glazba zabava

Još vijesti