Slika nije pronađena

Filmska industrija baca produkte svakodnevno, što je dobro jer vam onda svakoga tjedna možemo ponuditi nešto novo. Ni ovaj tjedan po tome nije iznimka. Nekoliko je novih naslova došlo u naša kina i zasjelo na vikend-ljestvicu Box Office.

Od ovog vikenda u našim kinima možete pogledati 2 nova naslova koja su se našla visoko na ljestvici Box Office. Ako je vikend zarada dobar pokazatelj, onda se isplati pogledati naslove koje vam predlažemo.

JACK RYAN: POZIV IZ SJENE

Prvi je “Jack Ryan: Poziv iz sjene”. Ako vam već na prvu zvuči kao nekao krimić zavrzlama – u pravu ste. Ovaj film koji prati junaka Jacka Ryana koji je izašao iz pera pisca Toma Clancyja, ovoga je vikenda zaradio “skromnih” 18 milijuna dolara. Ako vam ovo nije dovoljno, otkrit ćemo još samo da se radi o majstoru političkih krimića, a ako niste osoba od knjige – prošetajte u kino i provjerite kako su prošli Ryanovi prvi koraci u svijetu špijunaže.

ONA

Drugi naslov dijametralno je suprotan prvom prijedlogu. Radi se o filmu “Ona”. Radnja je smještena u budućnosti (onoj bližoj) gdje u Los Angelesu prati Theodorea Twomblyja (Joaquin Phoenix). Ovaj zanimljivi, spiritualni čovjeka za život zarađuje pišući dirljiva, osobna pisma za druge ljude. Ima naravno i “emocionalnu prtljagu” – iza njega je duga ljubavna veza koja je neslavno završila. I tu priča postaje posebno zanimljiva. Theodora zaintrigrira novi napredni operativni sistem – koji je zapravo samostalna umjetna inteligencija. Nakon što ga pokrene upozna „Samanthu“ (Scarlett Johansson), bistar ženski glas koji je ujedno pronicljiv, osjećajan i iznenađujuće humorističan. Kako njezine potrebe i želje rastu u tandemu s njegovim, pogađate – Theodor se zaljubi…

ĐAVOLJE SJEME

Obzirom da su u Americi krenuli s prikazivanjem nekih zanimljivih naslova koji se kod nas još ne mogu vidjeti (Lone Survivor, The Nut Job, Ride Along), predlažemo jedan horor za kraj. Radi se o filmu 'Đavolje sjeme' (Devil’s Due) koji nam stiže početkom veljače.

Mislite, horor ko' horor, no ovaj iza sebe ima genijalnu marketinšku ekipu koja zna kako zainteresirati, prestraviti i privući ljude u kino.

Tako su se dosjetili prošetati đavolju bebu – ulicama New Yorka, a kako su ljudi reagirali pogledajte u videu!

Nakon toga pogledajte i trailer za ovaj nadolazeći film strave pa onda odlučite – što je strašnije?

L.B.

Filmovi đavolje sjeme što pogledati Novi filmovi u kinima

Još vijesti