Slika nije pronađena

Ovog proljeća u kinima možemo pogledati odlične SF filmove, uz koje ćemo sigurno ostati prikovani uz veliki ekran.

Tako su fanovi Zvjezdanih staza napokon došli na svoje, jer mogu uživati u novom nastavku ovog legendarnog serijala, a za one koji umjesto udaljenih galaksija više vole boraviti u svijetu super junaka, tu je i novi Iron Man.

Ako ste dakle i vi obožavatelji SF žanra obavezno rezervirajte karte i sa svojim omiljenim junacima doživite razne uzbudljive pustolovine. Vidimo se u kinu!

Star Trek Into Darkness

Kada posadi broda Enterprise bude naređeno da se vrati kući, otkriti će se da je naš svijet na rubu propasti, a slavna flota razorena je strahom i prijetnjama. Kapetan Kirk odlazi u ratnu zonu kako bi porazio onu najveću, sadržanu u samo jednom čovjeku. U takvom kaosu voditi će se borba do smrti, a Kirk će morati mnogo toga žrtvovati kao bi sačuvao svoju posadu.

Redatelj ovog filma je J.J. Abrams, a glavne uloge tumače Benedict Cumberbatch, Chris Pine i Zachary Quinto.

Oblivion

Ovaj uzbudljiv film snimljen je u digitalnoj 4K rezoluciji na lokacijama diljem SAD-a i Islanda, a glavnu ulogu tumači Tom Cruise.

U budućnosti Zemlja je uništena do neprepoznatljivosti, a tehničar Jack Harper jedan je od posljednjih ljudi koji ju nastanjuju. Njegova misija čuvanja preostalih resursa se bliži kraju, a nakon što otkrije srušeni svemirski brod, Jack će početi sumnjati u sve ono što mu je poznato. Uskoro će sudbina čovječanstva biti stavljena u njegove ruke.

Iron Man 3

U novom nastavku priče o poznatom super junaku briljantni Tony Stark suočiti će se s nemilosrdnim neprijateljem. Nakon što mu se raspadne život, Tony mora ponovno testirati svoju hrabrost te probuditi svoju genijalnu inovativnost. Dok se bori za vlastiti opstanak, Stark će morati naći i odgovor na pitanje tko se to uistinu krije ispod maske slavnog Iron Mana.

After Earth

Ovaj film započinje s prikazivanjem u lipnju, a u glavnim ulogama moći ćemo gledati oca i sina, Willa i Jadena Smitha.

Nakon što sa svojim brodom dožive nesreću, mladi Kitai Raige i njegov otac Cypher ostaju zatočeni na Zemlji, potpuno napuštenoj od ljudi. Na njoj sada tako vladaju neke nove životinjske vrste, a mladi Kitai mora učiniti sve kako bi poslao signal za pomoć te se pobrinuo za ozlijeđenog oca. No, u ovom kataklizmičkom svijetu vrebaju mnoge opasnosti.

Sonja Curi

sf kino Star Trek Filmovi