Slika nije pronađena

Kako bi proslavio kraj snimanja sage o Harryju Potteru, Rupert Grint kupio si je stari automobil koji košta svega 60 funti ili oko 500 kuna!

Rupert je od prije poznat po svojoj skromnosti, a slava ga, čini se, nije nimalo promijenila. Naime, iako mu se bogatstvo procjenjuje na oko 24 milijuna funti, još uvijek živi s roditeljima i četvero braće i sestara na farmi. Ondje je napravio mini zoološki vrt na kojeg troši veće svote novca, a uz životinje strast su mu stari, jeftini automobili.


'Kraj snimanja Harryja Pottera proslavio sam kupnjom starog Vauxhall Carltona koji je koštao 60 funti, a njime sam proputovao cijelu Europu. Morao sam povesti mehaničara ako se slučajno pokvari', našalio se skromi Grint.

Grint je uz ovo ispričao kako je nedavno snimao film u Los Anegelesu te nije mogao doći sebi kada je sreo dečka koji je na ruci istetovirao Emmu Watson, Daniela Radcliffea i njega, Ruperta Grinta. Također, dodao je kako mu je još čudnije kada ga ljudi fotografiraju dok jede u restoranu ili hoda ulicom.

Inače, Rupertov je sljedeći projekt u biografskoj drami o skijašu i skakaču Eddiju Edwardsu koji je bio senzacija na zimskim Olimpijskim igrama davne 1988. godine.

Rupert Grint harry potter

Još vijesti