Slika nije pronađena
Nedavno smo u članku 'MUST WATCH O njemu ste sigurno čitali, ali jeste li pogledali trenutno najpopularniji Netflixov film?' pisali o neviđenom uspjehu koji je postigao film 'To All the Boys I've Loved Before' i Noah kao glavni glumac u njemu, a već sutra izlazi novi film koji bi ga mogao vinuti u zvijezde još više.

Riječ je o fimu 'Swiped' koji će 6. studenog biti dostupan premijerno na iTunesu, Amazonu i na zahtjev.Riječ je o komediji u trajanju od 133 minute, a radnja prikazuje što se dogodi nakon što kompjuterski geek isprogramira aplikaciju za dejtanje. Noah glumi studenta Lancea Blacka koji je cimer s Jamesom (kojeg glumi Kendall Sanders), kompjuterašem.Evo još nekoliko fun factova...


Fun fact 1.: Centineo stariji, tata od Noah, i u filmu glumi njegovog tatu, odnosno tatu Lancea!

Fun fact 2.: Film je sniman prije dvije godine, ali tek sad izlazi. Tada Naoah još nije bio 'Internet's Boyfriend'.

Fun fact 3.: U filmu glumi i Kristen Johnson, koju poznajemo iz filmova 'Glazba i stihovi', 'Rat među nevjestama' i iz serija 'Treći kamenčić od sunca', 'Bivši' i 'Moderna obitelj'.

via GIPHY

Foto: Giphy/Instagram/IMDB/YouTube

M.Z.


Ljubavni parovi iz filmova i serija koji su totalno *couple goals*

Provjeri još...

MUST WATCH O njemu ste sigurno čitali, ali jeste li pogledali trenutno najpopularniji Netflixov film?

Nauči izraditi videoigru, uđi u virtualni svijet, zabavi se i gledaj cool filmove – predstavljamo 16. Zagreb Film Festival!

film swiped internet dečko noah centineo hit

Još vijesti