Slika nije pronađena
Wonder Woman je najpopularniji ženski lik u američkom stripu – a ovo je film o njoj, princezi Amazonki, koja je obučena da bude nepobjediva ratnica.

Iza ovog filma stoji produkcijska kuća DC Films i distributerska Warner Bros. Pictures, jaki 'igrači' koji su napravili koncept za likove poput Batgirl, Supergirl, Harley Quinn i Poison Ivy.U ovom filmu ONA je glavna junakinja – za razliku od popularnih cura nastalih prema muškim likovima (Batgirl, Supergirl) i to ona prava (ne poput Barbie, koja je 'samo' lijepa).
Nakon što je DC još prošle godine objavio da snima film o Wonder Woman, počela je medijska histerija pa je Diane Nelson, predsjednica DC Entertainmenta komentirala da je to rezultat 'dugoročne strategije da upregnu snagu njihovih raznovrsnih ženskih likova koji mogu poslužiti kao snažan i jedinstven uzor curama'.Glavnu ulogu dobila je Gal Gadot, redateljsku palicu drži Patty Jenkins, najpoznatija po filmu 'Čudovište', a radnja je napisana prema istoimenom liku kojeg je kreirao Dr. William Moulton Marston, američki psiholog, feminist i autor stripova.

Pjesmu za film otpjevali su Sia i Labrinth – 'To Be Human' objavljena je 25. svibnja na YouTubu.Kratki sadržaj filma: prije nego je postala Wonder Woman, bila je Diana odrasla na zaštićenom rajskom otoku Themyscira, na kojem žive samo žene. Međutim, kada se američki pilot sruši na njihovu obalu i ispriča priču o masivnom sukobu u vanjskom svijetu, Diana napušta svoj dom i, uvjerena da može zaustaviti sukob, kreće u borbu u sklopu Prvog svjetskog rata.

Ovaj akcijski, avanturistički film u hrvatska kina dolazi 1. lipnja.

Foto: Warner Bros. Pictures/YouTube/Screenshot

M.Z.

Pročitajte još:

Dio ekipe hejta, dio je oduševljen - što kažeš na trailer za remake filma Dirty Dancing?

Stigao službeni trailer – novi hororac bit će brutalan!

Disney ide korak dalje: sljedeća princeza bit će lezbijka?

Wonder Woman warner bros. pictures film to be human patty jenkins

Još vijesti