Slika nije pronađena

U našem srcu nešto zaigra kada gledamo slavne face dok padaju na crvenom tepihu ili na pozornici. To se dogodi jer volimo vidjeti da su i celebovi samo ljudi. Njihova nespretnost nas je nasmijala, a neki su čak padali i više puta.

Svi smo mi nespretni- neki manje, a neki više. No, svima se dogodio fail u javnosti. Pad s bicikla, pad na ravnom, zabijanje u zid... sve smo to proživjeli i preživjeli.

Postoje stotine Youtube kanala koji zarađuju isključivo jer stavljaju snimke tuđih padova i krivih procjena koje su uzrokovale pad. Na tim kanalima nađu se i padovi slavnih faca.

I celebovi se `brukaju` jednako kao i mi. Pogledajte koji su celebovi bili nespretni za vrijeme dodijele nagrada:


Jennifer Lawrence

Za glumicu Jennifer Lawrence može se reći da je veteranka padanja u javnosti. Stepenice koje su ju vodile do pozornice na kojoj je primila Oscara oborile su ju s nogu...doslovno. Jen je svoj pad pretvorila u smijeh i sve je na kraju prošlo ok.


Ali...to nije sve. Nespretna Jen je ponovno pala. Godinu nakon prvog pada na stepenicama, glumica je pala na crvenom tepihu. Razlika je u tome što na toj dodijeli nagrada nije ništa osvojila...osim možda modrice na nozi.


Kim Kardashian

Starleta Kim Kardashian bila je nespretna 2012. na dodijeli MTV nagrada. Sama sebi se zapetljala o noge. Eh...


Naomi Watts

Holivudski simbol za eleganciju i skromnost je glumica Naomi Watts. Diana je posljednji film u kojem je glumila, a koji nije dobro prošao ni kod publike ni kod kritike. Očito ni glumici film nije donio sreću jer se za vrijeme dodijele nagrada spotakla na pozornici o haljinu kolegice Emme Stone.


Kristen Stewart

Zvijezda Sumraka Kristen Stewart pokazala je kako je jednako nespretna kao i njen lik Bella Swan. Tek osvojenu nagradu Kristen je ispustila iz ruku na pozornici. Glumica je primila nagradu za najbolju glumicu u filmu koji je snimljen prema knjizi, a svoj kipić je nespretno `ispratila` s pozornice. Presmiješno!



Amy Schumer

Samo se Amy Schumer namjerno sramoti na crvenom tepihu. Često zna podmetati drugim celebovima i raditi spačke. Najveću spačku s crvenog tepiha priredila je Kanye Westu i Kim Kardashian. Suvišno je uopće govoriti, pogledajte video!


Sarah Hyland

Zvijezda serije Moderna obitelj potepla se na ovogodišnjoj dodijeli Teen Choice nagrada. Glumica Sarah Hyland skoro je pala na pozornici. Da stvar bude još smiješnija, opsovala je nakon što se potepla.




nespretni celebovi kao kruške nespretni

Još vijesti