Slika nije pronađena

Kaže se da ljudi provedu jednu trećinu svog života spavajući, a možemo biti prilično sigurni da je druga trećina bila potrošena na gledanje svih filmova o Harryju Potteru, iznova i iznova.

Možda niste mislili da postoji nešto o filmovima o Harryju Potteru za što još niste znali, sve do danas! Naime, Instagram profil Wizarding World objavio je veliku vijest. Prema službenom Instagramu, dizajneri kostima za filmove o Harryju Potteru ugurali su skriveni detalj u Voldemortove halje, a vjerojatno to nikad niste ni primijetili. Naime, svaki put kada je jedan Horcrux uništen, Voldemortova halja bila bi za koju nijansu blijeđa već u slijedećoj sceni.


'Jeste li znali? U filmovima o Harryju Potteru, Voldemortova halja je sve više izblijedjela svaki put kada je jedan Horcrux uništen, kako bi se stvorio dojam da i on sam polako blijedi', piše u opisu Insta fotke. To objašnjava zašto su se posmrtni ostaci Voldemorta raspali i raznijeli kad je umro u posljednjim scenama filma, umjesto da ostavi tijelo iza sebe, kao što je to napravio u knjigama.

J. K. Rowling se nikad neće zaustaviti s iznenađenjima!

Foto: IMDb/ Instagram

M.S.K.

Pogledajte još:

Ovu odvratnu činjenicu o Hogwartsu sigurno niste znali! Fanovi Harryja Pottera su zgroženi

Učiteljica postala viralna zvijezda – pretvorila je običnu i dosadnu učionicu u čarobnjačku kao iz Hogwartsa

[WTF] Knjige o Harryju Potteru izbačene su iz školske knjižnice jer sadrže STVARNE čarolije

harry potter voldemort film halja zabava horcrux

Još vijesti