Slika nije pronađena

Iako živimo u svijetu gdje se ljepota tretira kao najveća, a često i jedina vrijednost, neke žene odlučile su podvući crtu i reći 'ne' suludim kriterijima ljepote.

Bez obzira što se često nalaze pod svjetlima reflektora i povećalom javnosti, one su odlučile prihvatiti svoje nedostatke. Iako su im agenti, kolege i suradnici sugerirali da 'odu pod nož', ove slavne curke su hrabro odgovorile 'ne'!

#Vanessa Paradis

Francuska manekenka i bivša partnerica Johnny Deppa nije željela nositi aparatić iako su joj cijeli život govorili da bi trebala 'srediti' razmak među prednjim zubima. 'Zašto bih ih sređivala? Rođena sam s razmakom. Mogu pljuvati vodu kroz njih. Korisni su!' duhovito je objasnila Vanessa.


#Kate Winslet

Dobitnica Oscara više puta je izjavila kako je svjesna svoje nesavršenosti i nema problema s tim. 'Imam bore koje su vrlo vidljive, ali ne želim se 'peglati'. Kada vidim da na plakatima 'srede' moje čelo, dođe mi da pitam: dečki, možete li mi vratiti moje bore?'


#Drew Barrymore

'Bog je oblikovao moje tijelo na ovaj način. Zašto bih išla protiv toga? Možda nisam visoka i vitka, ali sam sposobna' pojasnila je lijepa glumica komentirajući svoju građu.

#Sienna Miller

Engleska glumica pomirila se s činjenicom da vjerojatno nikada neće biti Bond djevojka jer su njezine grudi premale. Priznala je da ne vježba i jede hamburgere te duhovito dodala da ima i celulita koji 'također ne bi dobro izgledao na guzi Bondove djevoke'.

nesavršenosti

Još vijesti