Slika nije pronađena

Svijet filma postao je uistinu uzbudljiv i zanimljiv zahvaljujući novim mladim glumcima i glumicama, koji su već postali zaštitni znak popularnih kino hitova. I dok neki tako uživaju u teško stečenoj slavi, drugi marljivo rade i čekaju na svojih pet minuta, a mi vas upoznajemo s nekim imenima, na koja definitivno vrijedi obratiti pozornost:

Mia Wasikowska

Mlada Australka već je zadivila kritiku ulogom u filmu 'Alice in Wonderland', kojeg potpisuje slavni Tim Burton, a odličan nastup ostvarila je i u filmu 'Jane Eyre', nastalom prema romanu popularne spisateljice Charlotte Bronte.

Trenutačno Mia promovira svoj novi film 'The Double', u kojem joj je partner Jesse Eisenberg, a popularni dvojac ovih se dana zajedno pojavio i na crvenom tepihu, potvrđujući time glasine da su u vezi.

Chloe Grace Moretz

Ova simpatična djevojka glumiti je počela sa samo sedam godina, a svoj prvi uspjeh zabilježila je zahvaljujući filmu '500 Days of Summer'. Odlične kritike zaradila je nastupom u filmu 'Hugo, koji je nominiran za Oscara, dok je publika oduševljeno prihvatila i komediju 'Kick-Ass'., a u kojoj Chloe gledamo u ulozi neobične superjunakinje Hit Girl.

Josh Hutcherson

Iako je možda najpoznatiji po ulozi u popularnoj trilogiji 'Hunger Games', Josh je i prije uloge koja ga je proslavila zaredao par dobrih nastupa u filmovima poput 'The Kids Are All Right', a glumio je uz mnoga poznata holivudska imena. Josh je tako jedan od najtraženijih mladih glumaca, a svoju slavu često stavlja u plemenite svrhe, promičući u javnosti prava gay zajednice.

Jack Gleeson

Dok fanovi  s nestrpljenjem očekuju nove nastavke popularne serije ' Igra prijestolja', kritičari već neko vrijeme hvale nastup mladog glumca, koji u njoj tumači lik okrutnog teen kralja Joffreya. Jack je rođen u Irskoj, a kada nije na setu ili ispred kamera, pohađa prestižan Trinity College u Dublinu.

Lily Collins

Kćer poznatog glazbenika Phlia Collinsa sa samo  24 godine uspjela je ostvariti uspješnu filmsku karijeru. Lily trenutačno možemo gledati  u filmu 'Instrumentarij smrtnika: Grad od kostiju', a ova mlada djevojka pred kamere je prvi puta stala sa samo dvije godine i to zahvaljujući ulozi u popularnoj seriji 'Growing Pains'.

Veliki uspjeh ostvarila je i kao Snjeguljica u filmu 'Mirror, Mirror', u kojem joj je partnerica bila Julia Roberts. Osim u glumi, Lily se okušala i u pisanju, pa je tako još kao tinejdžerica pisala kolumnu za britanski magazin Elle Girl, a radila je i za Teen Vogue i Seventeen.

Sonja Curi

film tinejdžeri