Slika nije pronađena

Pojedini filmovi su klasici koje uvijek rado iznova gledamo. Neki od njih osobito odgovaraju ljeti jer nam osvježe sjećanje i uljepšaju vrijeme provedeno u kući za vrijeme teških vrućina.

Neće nam nikada dosaditi i možemo ih gledati nekoliko puta jer svaki put  pronađemo neki novi detalj u filmu koji ranije nismo primjetili.

Vrijeme je da utvrdimo gradivo – evo koje filmove moraš pogledati prije nego praznici završe:

Munjeni i zbunjeni (Dazed and Confused, 1993.)

Ovaj film je baš pravi ljetni film. Iako je snimljen davne 1993., i dalje je dobar i dalje ga mogu gledati mlađe generacije te se poistovjetiti s njim. Radnja donosi brojne tinejdžere koji su kako i sam naslov kaže zbunjeni, ali i `munjeni`. Pozovi prijatelje doma, ispecite kokice jer ovaj film će vam postati novi omiljeni `teen klasik`.
The To Do List
(2013.)

Film pokazuje maturanticu koja prije odlaska na fakultet želi iskusiti seksualno iskustvo. Ne savjetujemo ti da si napraviš listu za seks prije faksa, ali ti savjetujemo da gledaš kako netko drugi to radi. A to ćeš vidjeti u ovom filmu.


Crossroads (2002.)

Ako želiš gledati već malo izlizanu priču o tri prijateljice koje odlaze na putovanje u kojem ih snađu različite nedaće, ali i avanture moraš pogledati Crossroads. Između ostalog glavnu ulogu u filmu igra Britney Spears. I to Britney Spears u najboljim danima. Nek frendice dođu k tebi i filmski tulum može početi!


Kraljevstvo izlazećeg mjeseca (Moonrise Kingdom, 2012.)

Eh, ovo je film za prave avanturiste! Uostalom, estetska nota u filmu je vrlo izražena što znači da svi koji vole lijepe prizore i umjetničke fotografije će uživati u ovom filmskom djelu. Film tjera na razmišljanje, a glumci su preslatki!


Ljetna avantura (Adventureland, 2009.)

U slučaju da si jedna od onih koje jedva čekaju da završe s ljetnim poslom kojeg više ne mogu podnijeti, ovo je film za tebe! Student pronalazi posao u zabavnom parku kako bi skrpao kraj s krajem. A ako nemaš ljetni posao iz pakla- svejedno pogledaj ovaj film. Uz to, ako si fan Kirsten Stewart još više ćeš uživati u filmu.Bilježnica
(The Notebook, 2004.)

Ako se voliš zaljubljivati, a ovo ljeto baš i nisi imala prilike za ljetnu romansu, Bilježnica je idealan film za tebe. Mladić pun strasti i ljubavi, ali prazna novčanika zaljubljuje se u curu koja je iz dobro stojeće obitelji. Ma gdje ćeš bolje.


Čarobne hlače (The Sisterhood of the Traveling Pants, 2005.)

Iako je knjiga puno bolja nego film, Čarobne hlače je zabavan film koji se uvijek iznova može gledati. Posebno ljeti. A ako si željna dobrog plakanja samo upali ovaj film, neke scene su vrlo tužne.Zamka za roditelje (The Parent Trap, 1998.)

Osim što će ti ovaj film pokazati koliko je Lindsay Lohan bila slatka kao dijete, film će te i nasmijati. Idealno za pogledati ljeti jer je opuštajuće, a na početku su blizanke u ljetnom kampu.
Izvor: gurl.com

I.P.

Pročitajte još:

Miljama daleko od stvarnosti: nerealne ljetne romanse iz romantičnih komedija

Ovo ne pokušavajte doma: 6 stvari koje su seksi samo na filmovima

Pripremite maramice: 11 filmskih scena koje nas uvijek rasplaču

Filmovi filmovi koje moraš pogledati do kraja ljeta film Ljeto

Još vijesti