Filmovi

Ako voliš gledati božićne filmove i nema filma koji dođe na Netflix, a da ga ti ne pogledaš u roku od nekoliko dana, možda si ovo i primijetila. Čak 8 njihovih filmova, od kojih si barem pola pogledala, ima poveznicu s nekim drugim.

Koliko ti upadaju u oči sitnice i detalji dok gledaš filmove? Ako ovo doba godine voliš provoditi u krevetu uz kokice i božićni filmove, postoji šansa da si ovo primijetila. Netflix je prije nekoliko dana na Twitteru otkrio nešto jako zanimljivo. Tako je iskoristio priliku i predstavio Netflix Holiday Movie Universe – međusobno povezan svijet od (za sada) 8 filmova. Radi se o sljedećim filmovima: A Christmas Prince; A Christmas Prince: The Royal Wedding; A Christmas Prince: The Royal Baby; The Knight Before Christmas; The Holiday Calendar; The Princess Switch; Christmas Inheritance i Holiday In The Wild.
 

 
Osim što je općenita zajednička poruka tih filmova da svatko može postati princeza i da ti se tvoja srodna duša možda skriva ispod nosa, imaju još nešto zajedničko. Po objavi na Twitteru, veza između filmova počela se kreirati 2018. godine s filmom 'The Holiday Calendar'. U scenama gdje se pojavljuje TV ekran Netflix je odlučio samog sebe promovirati i tako su se na programu koji su gledali likovi prikazivao se Netflixov 'A Christmas Prince' i 'Christmas Inheritence'. I to nisu jedini filmovi gdje možeš skužiti da likovi na TV-u gledaju druge Netflixove filmove. Ima još poveznica. U zadnje su vrijeme počeli nabacivati sve više poveznica, pa se tako u 'The Knight Before Christmas' spominje Aldovia, zemlja iz 'A Christmas Princea'.


U Netflixu su najavili da će gledatelje sve više i više iznenađivati ovakvim detaljima. Što drugo reći nego, jedva čekamo!

 

Božić Filmovi Netflix Božićni filmovi poveznice

Još vijesti