Slika nije pronađena

Freida Pinto, glumica najpoznatija po filmu 'Milijunaš s ulice', uskoro bi mogla glumiti u filmu u Bollywoodu. Naime, dvojica indijskih redatelja ponudila su joj suradnju.

Dobro upućeni izvor je rekao: 'Njezini filmovi u Hollywoodu nisu baš činili čuda za pomak karijere, ali ipak se nekako uspjela održati pod svjetlima foto aparata zahvaljujući svom stilu oblačenja i egzotičnom izgledu. No, bolivudski bi film mogao promijeniti njezinu sreću.'

Freidi se navodno svidio scenarij koji su joj poslali indijski redatelji te oni očekuju njezin pozitivan poziv vrlo skoro.

Freida Pinto glumila je i u filmovima 'Besmrtnici' te 'Planet majmuna' i u filmu Woodyja Allena 'Upoznat ćeš visokog tamnog stranca'. Ne tako davno je izjavila da je ponosna na svoje indijske korijene, ali da ne planira zamijeniti Hollywood za Bollywood. Trenutno snima film 'Desert Dancer', istinitu priču o Afshin Ghaffarian koja je riskirala život kako bi postala plesačica u Iranu gdje je ples ilegalan.

Pogledajte trailer za Freidin film 'Trishna' iz 2011. godine. Priča je to o tragičnoj ljubavnoj priči snimljena prema romanu.

freida pinto desert dancer trishna Milijunaš s ulice