Slika nije pronađena

Ako je moda tvoja velika ljubav, onda će ovi filmovi biti baš ono što ti treba u životu. Ionako je vani vruće i ne može se nikuda, iskoristi vrijeme da pogledaš koji dobar film. Slinit ćeš nad odjećom koju nose likovi u ovim filmovima i obožavati radnje.

Dok ćeš ih gledati, razmišljat ćeš kako njihove odjevne kombinacije stvoriti s onim što imaš u ormaru. Likovi u ovim filmovima obožavaju modu jednako kao i ti, samo što vjerojatno imaju više novaca i već sada imaju ormare o kakvima ti samo sanjaš. Jednog dana ćeš i ti imati pun ormar lijepih dizajnerskih cipela, a do tada pogledaj ove filmove!

1.The Devil Wears Prada

Upravo se nedavno krenulo govorkati kako bi ovaj film mogao dobiti nastavak i to nas je podsjetilo da postoji jer već smo gotovo i zaboravili na njega, ali kada se razmišlja o filmovima u kojima je moda u glavnoj ulozi – prvi pada na pamet. Je li moguće da postoji još netko tko nije upoznat s radnjom ovog filma? Svakako ga vrijedi pogledati i nekoliko puta jer nikako da dosadi.

2.Clueless

Nemoj da te to što je film iz 90-ih odbije da ga ne želiš pogledati jer ovo je jedan od onih koji su jednako dobri za gledati i sada. Glavni lik Cher je tipična popularna cura u srednjoj, samo s boljim modnim stilom od bilo koga drugog. Kombinacije koje nosi ovaj lik inspiracija su i dan danas. To ti dovoljno govori.

3.Confessions of a Shopaholic

Ako obožavaš shopping, onda ćeš se s ovim filmom moći i poistovjetiti. Pravi je ženski film i ima sve – ljubavnu priču, ovisnost o shoppingu i dobre odjevne kombinacije. A vidjet ćeš i kako se snaći ako ti se ikada dogodi, kao i glavnom liku, da malo previše zaglaviš u shoppingiranju i to ti stvori financijske probleme.

4.Crazy Rich Asians

Imamo na listi i jedan film koji je nastao po knjizi koja je best seller. 'Crazy Rich Asians' je još jedan od onih filmova koji bi nas već naslovom odbio jer azijski filmovi nisu nešto što itko od nas često bira, ali ovaj film je drugačiji na dobar način. To je zapravo romantična komedija koja pravi Rachel Chu, curu iz New Yorka koja odlazi u Singapur upoznati dečkovu obitelj.


5.Pretty Woman

Klasik s Juliom Roberts u glavnoj ulozi! Osim što ćeš i tu vidjeti puno lijepih odjevnih kombinacija, koje možda nisu više najpopularnije jer se ipak radi o nešto starijem filmu, ali i dalje ovakav stil možeš vidjeti i danas na nekim curama. To je samo dokaz koliko se moda mijenja i s godinama uvijek vraća na staro. Uz dobru modu, film će ti pokazati i koliko se život može promijeniti u samo par minuta.

6.Breakfast At Tiffany's

Klasik nad klasicima. Ako si netko tko voli modu, a nisi još uvijek pogledala ovaj film, što čekaš? Audrey Hepburn je poznata po ulozi u ovom filmu, a moda… Wow!  Ova romantična komedija izašla je prije 50 godina, ali to nas neće zaustaviti da ju gledamo, a ne bi trebalo ni tebe.

7.Sex And The City

I za kraj, 'Seks i grad'. Kada se priča o filmovima i modi, jedan lik koji će uvijek iskočiti i koji se mora spomenuti je i Carrie Bradshaw. Filmovi su zapravo nastavak istoimene serije, a i jedno i drugo je prepuno dobrih modnih kombinacija od kojih će ti zastati dah. Uvijek smo mislili da je ovo serija i film za mame, dok ga nismo pogledali.

Pogledajte još:

Izašao i treći nastavak 'The Kissing Bootha' – kraj nije onakav kakvog smo očekivali?

Napokon se zna kada dolazi novi nastavak filma 'Igre gladi'! U fokusu više neće biti Katniss

Izašao trailer filma 'He's All That' – je li se Addison Rae dobro snašla u prvoj glumačkoj ulozi?

Moda Filmovi Modni filmovi

Još vijesti