Slika nije pronađena

Kada nam dan krene totalno po krivom samo želimo navući rolete, izvaliti se na kauč i upaliti tv ili laptop. No, nekada je veliki problem izabrati pravi film za taj trenutak.

Filmovi koje trebamo gledati kada nam je loš dan bi trebali imati dvije krajnosti; prva je ta da će nas podsjetiti  na to da je život toliko lijep i značajan da se isplati proživjeti loš dan. Druga krajnost se krije u tome da baci naš mozak na pašu i otjera depru.

Ovi filmovi nam poručuju `no sikiriki` i zato ih valja gledati kad nam dan nije po volji:

Mala miss Amerike

˙U jednom trenutku tužan, a u drugom presmiješan` je idealan opis ovog filma. Osoba kojoj Mala miss Amerike ne popravi raspoloženje je možda zapravo robot jer film dira direktno u srce.


Tajni život Waltera Mittyja

Za razliku od mnogih filmova u kojem glumi Ben Stiller, Walter Mitty je totalni pogodak. Ovaj film će nas podsjetiti da je u životu bitno iskoristiti pruženu priliku i izaći iz svoje sigurne zone.


Amelie

Ako ste zaboravili cijeniti male stvari od kojih je sastavljen život, Amelie je tu da vas prosvijetli. Osim toga, suptilna priča o ljubavi je također dio ovog slatkog francuskog filma.


Čarobnjak iz Oza

U slučaju da se osjećate sentimentalno, ovaj filmski klasik će vam otjerati svu tugu jer ipak...`There`s no place like home`.


Orange County

Jack Black glumi u ovoj komediji vrijednoj gledanja koja će svakome popraviti dan, a osim toga vraća nostalgiju na prošla vremena kada je hit pjesma bila Butterfly od grupe Crazy Town.


Djeveruše

Vječno natjecanje između djeveruša i mladenke te prepirke među djeverušama tko je mladenkina BFF tvore ovu komediju. Gledajući Djeveruše osjećat ćemo kako naši problemi postaju manji od makova zrna.


Čovječe, volim te

Hoće li dečko, njegova cura i njegov najbolji prijatelj živjeti sretno zauvijek? Ako želite znati odgovor na to pitanje i usput se razveseliti, tada je ovaj film obavezna literatura.


Voditelj uzvraća udarac

Film je toliko blesav da će sve nasmijati, a šale iz ovog filma su odavno postale dio popularne kulture. Baš zato je Voditelj idealan za završetak lošeg dana.Tatica u suknji

Svi se razvesele čim vide Robina Williamsa koji je zamaskiran u gospođu Doubtfire. Upravo zato što gospođa Doubtfire nije obična dadilja nam uvijek uljepša dan.Izvor: youtube.com

I.P.

Pročitajte još:

Mjuza prema zvijezdama: ovo je pjesma koju svaki horoskopski znak treba slušati kada ima loš dan

Osjećaš se loše? Evo kako se možeš oraspoložiti!

Kako poezija može smiriti kaotični tinejdžerski um

Filmovi loš dan Dan

Još vijesti