Slika nije pronađena

Naša baka jednostavno ne može razumjeti zašto stalno gledamo na mobitel, mama i tata ne razumiju koncept lajkanja i dodavanja prijatelja, a mi samo možemo sanjati kako će izgledati budućnost za jedno dvadeset godina.

I dok mi maštamo o teleportiranju u školu, makeupu koji se sam nanosi i hlačama koje nam stoje savršeno, ova ekipa zamislila je malo drugačiju budućnost i moramo priznati – ovo su serije i filmovi koje gledamo s grčem u želucu. Hoće li ovako zbilja izgledati naša budućnost.

1. The Circle – novi film s Emmom Watson mogao bi biti pravi hit. Kako bi vi reagirali da znate da vas netko cijelo vrijeme gleda i može utjecati na svaku vašu odluku?


2. Westworld – ako imaš dovoljno para možeš posjetiti zabavni par Westworld u kojem smiješ pucati u ljude, biti sa zgodnim kaubojima i ići u lov na bjegunce. Zvuči fora na početku. Serija je to nakon koje smo se zapitali – zar je ovo stvarno moguće?


3. Black Mirror – također serija koja je mnoge ostavila bez teksta jer je radnja lako moguća. Ugrađivanje aparata pomoću kojeg možemo pretraživati sjećanja, ucjene preko YouTubea i ovisnost o lajkovima. Sve je lako moguće i baš zato je ova serija jedna od strašnijih.


4. Igre gladi – iako smo za ovim filmom bili ludi zbog prezgodnog Liama Hemswortha, radnja je itekako moguća u nekoj budućnosti. Bogati kontroliraju život siromašnih.


5. Avatar – animirani film koji se bavi pitanjem okoliša i alternativnim životima. Osim predobre animacije i kadrova, imali smo grč u želucu i nakon ovog filma.


6. Divergent - radnja filma događa se u potencijalnom futurističkom okruženju, nakon razorne apokalipse koja je skoro uništila čovječanstvo. Ne kažemo da se može dogoditi sutra, ali budući da i već sad živimo u određenim 'grupicama', moguće je.


7. Tomorrowland - Film prati naučno znatiželjnu djevojku Casey Newton i bivšeg poznatog izumiteljskog genija Franka Walkera dok istražuju mjesto koje je nemoguće smjestiti u vrijeme i prostor a naziva se Tomorrowland.


Foto: Youtube

I.I.


Pročitaje još:

Probaj nešto novo: 8 dokumentaraca koje moraš pogledati

Ne možemo vjerovati da su nam ovo skrivali - svi crtići koje ste gledali su povezani!

Filmovi koje obavezno moraš pogledati prije 18. godine

Filmovi serije budućnost

Još vijesti