Slika nije pronađena

Prevare i preljubi među slavnim facama nepresušan su izvor inspiracije – a kada se u cijeloj priči pojavi treći celebrity, cijela zavrzlama postaje još kompliciranija.

Ljubavni trokuti između običnih ljudi uvijek izazivaju zanimanje, a kada su sve tri osobe slavne face, novinari, mediji i fanovi polude!

Ovo su slavni preljubnici:

Kristen Stewart je prevarila Roberta Pattinsona s redateljem Rupertom SandersomFanovi Sumrak sage bili su šokiran kada su se pojavile ove glasine, a nakon što je fotka na kojoj Kristen razmjenjuje poljupce s Rupertom ugledala svjetlo dana, sve nade zabrinutih fanova pale su u vodu. Kristen i Robert su svojoj vezi ipak dali još jednu šansu, no ubrzo su je definitivno okončali – izgleda da se preko nekih stvari ne može prijeći.

Liam Hemsworth je prevario Miley Cyrus s January JonesDan nakon što su Miam objavili prekid svoje veze, Liam je viđen u ljubakanju s glumicom i pjevačicom Eizom Gonzalez, no to nije sve; nekoliko mjeseci prije prekida, Liam je petljao s glumicom January Jones.

Aaron Carter je prevario Hilary Duff s Lindsay Lohan


Aaron je barem bio iskren kada je njegova nevjera u pitanju: 'Dejtao sam s Hilary godinu i pol, a onda mi je to sve skupa pomalo dosadilo pa sam počeo dejtat s Lindsay Lohan.'


Rita Ora je prevarila Roba Kardashiana s Jonah HillomKako je Rob kasnije priznao, Rita ga je prevarila s barem dvadesetak frajera tijekom njihove veze. A jedan od njih bio je Johan Hill!


Ariana Grande je prevarila Jai Brooksa s Nathanom SykesomJednom prilikom Jai je izjavio: 'Da, prevaren sam. Da, osjećam se grozno. Da, ostavljen sam zbog drugog dečka. Nathan je možda jako draga osoba, ali ono što je učinio je pogrešno. Petljao se u moj život i vezu.'

Brad Pitt je prevario Jennifer Aniston s Angelinom JolieMr.&Mrs. Smith – trebamo li reći više?

Foto: Instagram/Shutterstock
Izvor: Teen.com
I.N.

Pročitajte još:

Ne mogu ih smisliti: pjevači koji mrze svoje hitove!

Možete li ih prepoznati? Slavne face u srednjoškolskim danima!

Sada pjevaju, a nekada su šetale modnim pistama: pjevačice koje su počele kao modeli!

preljub prevara slavni

Još vijesti