Slika nije pronađena

Nikada nije prerano za krenuti gledati božićne filmove, a s nama se slaže i Netflix jer je već krenuo s predstavljanjem novih filmova ove tematike. Prva slatka božićna romantična komedija je tu, a pogledaj što se još sprema.

Došlo je to vrijeme godine kada će najveći ljubitelji Božića krenuti skakati svima po glavi. Jedni smo od tih i već smo krenuli gledati božićne filmove, jer zašto ne! Na Netflix je prije nekoliko dana došao njihov prvi ovogodišnji novi božićni film 'Holidate', romantična komedija o paru koji je odlučio da će jedno drugome biti dejtovi za sve blagdane, a ostatak godine si nisu ništa. Naravno da se sudbina umiješala i da su se zaljubili jedno u drugo, ali su se bojali to priznati. Koji su još filmovi na rasporedu u sljedećih dva mjeseca da trebaju izaći, a božićne su tematike? Imamo ih 7 koje ne smiješ propustiti! Ima nastavaka prošlogodišnjih hitova, romantičnih filmova, obiteljskih... zajedničko im je samo jedno: Božić.

1.Holidate – izašao je

Prvi novi božićni film možeš pogledati već sada. Priča prati dvoje mladih ljudi, djevojku Sloane i lika Jacksona, iako se ne znaju, imaju zajedničku jednu stvar – mrze blagdane. Uvijek se nađu u neugodnim situacijama na blagdane, a sve zato jer nisu u vezi. Kada se slučajno upoznaju, dogovore se da će biti jedno drugome 'holidate' – osoba koju će dejtati samo na blagdane da izbjegnu sve neugodnosti i samo se dobro zabave. Kao i u svakoj romantičnoj komediji, to ispadne totalni ljubavni kaos. Slatko i girly!

2.Dash & Lily – izlazi 10.studenog


Ovo nije film, ali definitivno spada na ovu listu. Radi se o novoj božićnoj seriji koja samo što nije stigla, a čiji je producent jedan od Jonas Brothersa, Nick. Serija je nastala po knjigama New York time bestseller autora Rachel Cohn i Davida Levithana. Radi se o blagdanskoj romansi između ciničnog Dasha i optimistične Lily. Oni u bilježnicu zapisuju izazove, snove i želje koju onda ostavljaju jedno drugome na različitim lokacijama po New Yorku. U nekom trenu shvate da imaju puno više toga zajedničkog nego što su mislili.

3.Jingle Jangle: A Christmas Journey – izlazi 13.studenog


Grad Cobbleton pravi je šaroliki gradić u kojem živi Jeronicus Jangle, legendarni izrađivač igrački. Njegove su igračke inovativne, drugačije i čudesne. Nevolja krene kada njegov suradnik kojem vjeruje ukrade njegovu najdragocjeniju kreaciju. Sada je na njegovoj pametnoj i kreativnoj unuci da spasi stvar. Iako je ovo film više za mlađe generacije, u njemu će sasvim sigurno uživati svi ljubitelji Božića.

4. The Princess Switch: Switched Again – izlazi 19.studenog

Vrijeme je za još jednu zamjenu! Prvi nastavak ovog filma osvojio je gledatelje, a sada dolazi novi. Slastičarka iz Chicaga koja odlazi na natjecanje u kraljevinu Belgraviu, zamijeni se na dva dana za život s prinčevom zaručnicom – u nadi da nitko neće primijetiti jer izgledaju identično. Što su ovog puta naumile i zašto se opet mijenjaju?

5. The Christmas Chronicles: Part Two – izlazi 25.studenog


Još jedan nastavak na ovoj listi je i ovaj. Prošlo je dvije godine otkad su Kate i Teddy Pierce spasili Božić, a od tada se puno toga promijenilo. Kate, sada cinični tinejdžer, nevoljko provodi Božić u Cancunu s mamom, njenim novim dečkom i njegovim sinom Jackom. Ne želi prihvatiti ovu novu verziju svoje obitelji i odluči pobjeći od kuće. Ali onda se pojavljuje netko tko prijeti da će uništiti Sjeverni pol i Božić, a Kate i ovog puta, Jack, nađu se u avanturi s Djedom Mrazom.

6. Angela's Christmas Wish – izlazi 1.prosinca
Ovaj sladak film koji nam se sprema u prosincu nastao je po likovima koje je osmislio Frank McCourt, osvajač prestižne Pulitzerove nagrade. Ovo je nježna i zabavna priča o važnosti obitelji i toga da uvijek budemo tu jedni za druge.

7. Ashley Garcia: Genius In Love: Christmas – izlazi 9.prosinca

Zadnji film na listi koji je najavljen za nadolazeće razdoblje je i ovaj koji se nadovezuje na istoimenu Netflixovu seriju 'Ashley Garcia: Genius In Love'. Radi se o srednjoškolki koja je pravi genijalac i već u mladosti cijenjena znanstvenica. Koliko god to bilo super, zbog toga je izgubila jedno veliko životno iskustvo: ludo srednjoškolsko razdoblje, zaljubljivanje, maturalnu, iskradanje na tulume i sve ostalo što donosi ovo razdoblje. Serija je na Netflixu prestala izlaziti, a ako je i tebi bila zabavna, ovo je dobra vijest jer možeš još malo zaviriti u svijet genijalke Ashley Garcie.

Foto: Imdb/ YouTube

M.T.

Pogledajte još:

Je li i tebi upala u oko ova bizarnost u filmu 'A Cinderella Story'? Totalno nema smisla!

U knjigama postoje, u filmu ne: 'After We Collided' je trebao imati čak dva ljubavna trokuta s Tessom

Najstrašniji horor svih vremena: Na jedan ljudima srce posebno poludi kada ga gledaju

 

Božić izlaze Najave božićna tematika Novi filmovi Božićni filmovi

Još vijesti