Slika nije pronađena

Kako bi obilježila izdavanje svoje prve knjige, glumica i producentica Lena Dunham – najpoznatija po svojoj seriji ‘Girls’ – nudi savjete svim teenovcima i onima koji se tako osjećaju. Obzirom da je Lena zbilja cool djevojka, ovaj potez uopće nas nije iznenadio.

Lena je objavila hrpu #AskLena videa. Radnja se odvija u njenom uredu (pa, u prostoriji koja na zidu ima crtež ureda), a pomoć joj na setu pruža njen slatki psić Lamby: “Ovdje vam pokušavam pomoći riješiti vaše probleme na temelju svog oskudnog znanja koje je proizašlo iz mojih najgorih ispada u životu.

Ako si se ikad zapitala je li ona prijateljica vrijedna da ju sačuvaš ili bi je trebala ‘otpiriti’, kako postati uspješan pisac ili kako se riješiti onih gadnih napasnika koji te maltretiraju u školi – Lena nudi odgovore u svom specifičnom, duhovitom stilu, a dotakla se i ozbiljnijih tema kao što su psihički problemi, nezdrave ljubavne veze i ljubomora.

Ako niste sigurni trebate li pogledati njene savjete, pročitajte ovaj pa odlučite: “Samopouzdanje dolazi iz tebe – kad si zadovoljna svojim navikama, kad se osjećaš ponosno zbog svog života…i kad znaš da si najbolja verzija sebe što možeš biti.

A što se kilograma tiče, ljubav prema tijelu nećeš postići tako da smršaviš 15 kilograma nego kad se naučiš brinuti za sebe i ponašati se prema sebi kao prema nečem dragocjenom.

Kako vam se sviđaju Lenini savjeti?

L.B./izvor: TeenVogue

foto: screenshot/YouTube

lena dunham asklena savjeti

Još vijesti