Slika nije pronađena

Što bi slavni bez Photoshopa? Kako bi objavljivali fotke? Bilo bi to teško jer bi zapravo vidjeli kako stvarno izgledaju. Ako je netko u posljednje vrijeme bio majstor u stavljanju filtera na fotke i uređivanju do neprepoznatljivosti – to je ova pjevačica.

Izgleda kao da se radi o nekoj 18-godišnjoj pjevačici koja je postala poznata na TikToku. Tako bismo barem rekli na prvu. Ali ne, to je Madonna. Da, ona Madonna, jedna od najpopularnijih pop pjevačica na svijetu, koja danas ima 63 godine. Izgleda da kada ne pjeva, vježba vještinu u uređivanju fotografija. Jer svima je teško povjerovati da s 63 godine izgleda kao da ima 18. Čak i uz sva čudna tehnologije i plastične operacije. Naravno da nitko ni na trenutak nije povjerovao da tako izgleda, već da se radi o tko zna koliko filtera kroz koje je provučena fotka prije objave.

Sve su njene Instagram objave pažljivo odabrane i uređene, ali ova je posebno dobila pažnju. Kada izleti na Instagramu dok skrolamo, nismo ni na sekundu pomislili 'oh gle, Madonna', već 'wtf tko je tko, zašto ju pratim'. Iako je tim fotkama najavila da radi na nekom novom filmskom projektu, to je palo u drugi plan. Svi samo pričaju o fotkama i njenom mladolikom izgledu. Usporedbe radi, netko je napravio kolaž u kojem je njena nedavna fotka kakve objavljuje i jedna s crvenog tepiha od prije 10 godina.

Fanovi jako žele vidjeti njeno pravo lice, bez ikakvih uređivanja, i bez šminke, ali nekako nam se čini da ta želja neće biti ispunjena.

Pogledajte još:

Koga stranci misle da smo trebali poslati na Eurosong? S drugom pjesmom bi po njima imali veće šanse

Tajne iza snimanja ljubavnih reality emisija: Gledatelji nemaju pojma o ovim stvarima

Netflixov novi fejl: Tek je izašao nastavak popularnog teen filma i već su ga svi popljuvali

Izgled madonna photoshop zbunjeni

Još vijesti