Slika nije pronađena

Nevjerojatno su fleksibilne i vježbaju šest sati dnevno, ali im se trud već isplatio – prije pet godina rasturile su u 'Australia's Got Talent', a od tada su odradile i svjetsku turneju.

One su Teagan i Samantha Rybka, 22, iz Pertha, Australia i naša su inspiracija.


Nakon sudjelovanja u showu, pokrenule su vlastiti kanal na YouTubeu koji im je pomogao da za njih saznaju ljudi diljem svijeta. 'Zahvaljujući YouTubeu, dobile smo priliku putovati na različita mjesta i upoznati brojne zanimljive ljude'. A da su 'prave' sestre, dokazuje činjenica da sve rade zajedno: 'Jako smo bliske i tek nedavno smo dobile svaka svoju sobu, nakon što smo 21 godinu dijelile istu'. No, njihov tempo nije uopće lagan: 'Vježbamo svaki dan po šest sati u studiju, gdje plešemo i izvodimo akrobatske točke, ali još nekoliko sati odradimo i doma, isprobavajući nove trikove i usavršavajući stare', rekle su cure za The Sun.



Kao i svake sestre, i one se stalno natječu jedna s drugom – samo što su one trud uložile u akrobatske točke i YouTube kanal. Za sve koji bi voljeli krenuti njihovim stopama cure su poručile: 'Ako ste disciplinirani, energični i odlučni, ništa nije nemoguće'.

Foto: Profimedia/Instagram/YouTube

M.Z.


Provjeri još...

Ovako to radi jedna od najboljih YouTuberica: nameće trendove, osvaja pretplatnike zabavnim videima i naš je UZOR

Ako si blogerica ili YouTuberica ovih 5 stvari uvijek moraš imati sa sobom

Želiš biti Youtuber i postati prava zvijezda doslovno 'preko noći'? Tebe tražimo!

inspiracija sestre rybka youtube akrobatkinje

Još vijesti