Slika nije pronađena

Novi viralni internet trend je stigao. Zove se #SafeHandsChallenge, a radi se o inicijativi koja je pokrenuta kako bi se educiralo ljude diljem svijeta koji je pravilan način za dobro i temeljito oprati ruke.

Selenu je na ovaj challenge izazvala osnivačica Huffington Posta Arianna Huffington, a Sel je snimila dva videa kako pere ruke, koja je objavila na svom Instagramu. Priznala je čak u videu da prije nije na pravilan način prala ruke. Sada je pokazala u videu da posebnu pažnju treba posvetiti i palčevima, što ljudi baš i ne rade. Iako snimanje videa o tome kako se pravilno peru ruke zvuči blesavo, jer ipak svi znamo oprati ruke, danas je iznimno važno to napraviti onako kako treba.


Ovaj je izazov pokrenula Svjetska zdravstvena organizacija jer žele podignuti svijest o važnosti pranja ruke u borbi protiv širenja koronavirusa. Jedan od načina koji može pomoći da zaštitiš sebe i ljude oko sebe je da pereš ruke nakon svakog izlaska iz kuće. Pravilno pranje ruku izgleda upravo onako kako ga je i Sel pokazala, a iako traje malo dulje, ovo je način koji se preporučuje. Selena je čak priznala i da video nije uspjela snimiti iz prve, već da je morala nekoliko puta snimati ispočetka. Ona je nominirala tri moćne žene – Gigi Hadid, Oliviu Wild i Cardi B.


Za sada je jedino Olivia odradila izazov, a osim nje, i brojni su se drugi celebovi pridružili ovom izazovu. Ako ti već Instagram nisu preplavili ovakvi videi, budu vrlo skoro.


Foto: Instagram/ Shutterstock.com - Denis Makarenko

M.T.

Pogledajte još:

Selena Gomez ima novi album: Ima čak nekoliko pjesama o Justinu Bieberu, ali i The Weekndu - evo koje!

[FAIL] Selena Gomez je isprobala poznati beauty hack za kosu - nije impresionirana!

Selena Gomez ima jedan veliki problem s 'lijepim' filterima na Snapchatu – i apsolutno je u pravu!

izazov #safehandschallenge Selena Gomez Pranje ruku Viralno

Još vijesti