Slika nije pronađena
Iako smo vas o životu Selene Gomez gotovo dnevno izvještavali na HEJ! Magazinu, čini da se ovo ljeto ipak čuvala od očiju i ušiju javnosti.

Ipak smo relativno puno o njoj znali i pisali – da je objavila dvije pjesme ('Bad Liar' i 'Fetish'), aktivno sudjelovala u nastajanju nove sezone serije '13 razloga', a sada snima novi film s Woodyjem Allenom i navodno se preselila u novi dom s dečkom, The Weekndom.

Upravo zato smo iznimno iznenađeni njezinom današnjom objavom na Instagramu u kojoj je napisala: 'Potpuno sam svjesna da su neki od mojih obožavatelja primijetili da sam se pritajila dio ljeta te da su se pitali zašto nisam promovirala svoju glazbu, na koju sam iznimno ponosna. Naime, saznala sam da trebam transplantirati bubreg zbog lupusa te sam se oporavljala. Morala sam to napraviti za svoje zdravlje'.

Dodala je i da je jedva čekala da o zahvatu progovori u javnosti i da je iznimno zahvalna svima koji su sudjelovali u uspješnoj operaciji - 'Želim zahvaliti svojoj obitelji i nevjerojatnom timu doktora za sve što su napravili za mene prije i poslije operacije! I na kraju, nema riječi kojima mogu opisati koliko sam zahvalna svojoj prijateljici Franciji Raisi. Ona je dala najveći dar i žrtvu donirajući mi svoj bubreg. Nevjerojatno sam blagoslovljena. Volim te, sestro. Lupus je i dalje neistražen, no postignut je određeni napredak. Za više informacija o lupusu posjetite službene stranice istraživačkog saveza (Lupus Research Alliance)'. Objavu je zaključila riječima 'milošću kroz vjeru'.

Objavila je ukupno tri fotografije, od kojih je jedna fotografija velikog reza s desne strane njezinog trbuha.Nama ne preostaje ništa drugo nego zaželjeti Seleni i Franciji brz oporavak i diviti se ovim curama – Franciji na hrabrosti i dobroti, a Seleni na iznimnoj sposobnosti i odvažnosti.

Foto: Instagram

M.Z.


Pročitajte još:

Tri godine nakon prekida u javnost procurila zajednička pjesma Justina Biebera i Selene Gomez – poslušajte ju!

Selena Gomez ošišala svoju dugu kosu – ove sezone nosi se kratko!

Ima milijune, a kupuje u H&M-u - zaviri u ormar Selene Gomez

bubreg bolest transplantacija liječenje opravak lupus Selena Gomez

Još vijesti