Slika nije pronađena

Na svom storyju James je iskoristio priliku da nauče nešto iz njegovog lošeg iskustva. Prije nekoliko mjeseci izblajhao je kosu, a sada plaća posljedice.

Youtuber James Charles ima puno pratitelja koji upijaju svaku riječ koju kaže i svaki savjet koji pruži, a ovog puta je tema bila kosa. Prije nekoliko je mjeseci izblajhao kosu i to kod kuće, a iako je kasnije išao kod frizera popraviti stvari, bojanje i blajhanje su napravili svoje.


Iako je to bilo još u kolovozu, i dalje se nosi s posljedicama ove odluke, a sve je podijelio u videu na svom Instagramu. Youtubera muči ludo ispadanje kose. Odmah je u uvodu videa najavio da želi pokazati nešto malo odvratno, ali što smatra da je bitno da svi vide i da svi znaju. Otkad se počeo farbati često dobiva pitanja vezana za cijeli proces, a ovu je priliku iskoristio i da svima kaže da ne slijede njegov primjer. Priznao je da mu je blajhanje totalno uništilo kosu, da je sva polomljena, jako ispada i ne izgleda lijepo. Frizura više ne izgleda toliko dobro, zbog čega stalno nosi kape na glavi, što su fanovi mogli i primijetiti u njegovim storyjima.


Jako je nesretan zbog cijele situacije. A da se ne šali i da sve nije samo pokušaj da privuče pažnju, osim što je prošao rukom kroz kosu i pokazao koliko mu je ispalo, pokazao je i kako izgleda ručnik nakon što opere kosu.


Za kraj je svima dao savjet da ako ikad pomisle da bi mogli blajhati kosu ili se dvoume oko te odluke – da to ne rade! Nešto kasnije je i na Twitteru podijelio svoju ljutnju i rekao da je u iskušenju da obrije kosu, može li netko u Photoshopu složiti kako bi izgledao ćelav.


Ali nakon što mu je jedan fan poslao fotku, u roku jedne sekunde je promijenio mišljenje.


Nešto kasnije je naglasio i da blajhanje kose može biti sigurno ako je stručno odrađeno. Njemu je kasnije poznati frizer popravio kosu i sve je bilo dobro dok nije otišao kod jednog drugog frizera, zbog čega sada trpi posljedice. Završio je s priznanjem da je ipak sve samo njegova greška i da je naučio lekciju: treba biti strpljiv i sve odraditi po pravilima.

Foto: Instagram printscreen/ YouTube/ Youtube printscreen/ Twitter

M.T.

Pogledajte još:

Opet drama! James Charles najavio da ima novu paletu sjenila – fanovi razočarani i ljuti

Nova James Charles drama! Optužio je brend Wet n Wild da su ttly iskopirali njegovu paletu sjenila

Netko je hakirao profile Jamesa Charlesa – on kao odgovor objavio golu fotku da preuzme kontrolu

Kosa upozorenje iskustvo blajhanje James Charles

Još vijesti