Slika nije pronađena

Sinoć se održala 92. dodjela nagrada Oscar. Saznali smo koji je film godine, bilo je kul glazbenih nastupa – Billie Eilish je jedna od njih, a sve su oči bile uprte i u crvenih tepih, gdje su se dogodile neke skroz zabavne situacije.

Zamisli da imaš 10 godina, pozvana si na dodjelu nagrada Oscara – i trebaš se spremiti i super provesti. Sve je odlično i zabavno, ali imaš neugodna iskustva po pitanju hrane s prethodnih dodjela nagrada. Barem je to bio tok misli 10-godišnje glumice Julie Butters. Ono što je nosila u svojoj torbici na Oscarima je sve iznenadilo i nasmijalo – bio je to sendvič od puretine. Julia glumi u Tarantinovom filmu 'Bilo jednom... u Hollywoodu', gdje su joj kolege bili Brad Pitt, Leonardo DiCaprio i Margot Robbie. Julia je osvojila fotografe čim se pojavila na crvenom tepihu u preslatkom, ali i dalje elegantnom ružičastom izdanju.

Embed from Getty Images

Imala je i malu večernju torbicu koja je također bila u ružičastoj tematici, a kada je reporterima otvorila torbicu da vide što ima unutra, nitko nije očekivao sendvič. Za vrijeme dodjele nema hrane, ali prije ceremonije, zvijezde su mogle nešto prigristi i podružiti se, a Julia je izjavila da joj se već dogodilo da je na dodjelama nagrada bila gladna jer il nije bilo hrane ili joj nije bila fina hrana. Inače, na dodjeli Oscara se posluživala iskuljčivo vegetarijanska hrana, tj. ona na biljnoj bazi. Sve je osvojila ovim potezom i postala u trenu viralni trend.


Osim Julie na crvenom tepihu, najbitniji dio večeri, bio je dodjela kipića u glavnim kategorijama, a ovo su pobjednici u njima:

Najbolji film: Parazit
Najbolji glumac: Joaquin Phoenix
Najbolja glumica: Renee Zellweger
Najbolji sporedni glumac: Brad Pitt
Najbolja sporedna glumica: Laura Dern

Foto: YouTube/ YouTube printscreen/ Getty Images

M.T.

Pogledajte još:

KVIZ: U kojoj kategoriji bi ti osvojio Oscara?

Dodjela Grammyja: Jedna je pjevačica pokupila SVE glavne nagrade, a zbog nastupa Demi Lovato teku suze

TOP ili FLOP? Zendaya je na dodjeli nagrada nosila vrlo neobičnu haljinu – neki kažu WOW, drugi WTF

Oscar torbica crveni tepih Dodjela nagrada oscar 2020 Julia Butters

Još vijesti