Slika nije pronađena

Selena Gomez često objavljuje sadržaje na društvenim mrežama sa svojom mlađom sestrom Gracie i tako oduševljavaju njezine fanove, pogotovo kada se radi o šalama njihovog sestrinskog odnosa. Tako je u pitanju i ovaj TikTok video u kojem Gracie trola Selenu!

Selena Gomez je objavila video na svojem TikTok profilu u kojem ju njezina osmogodišnja sestra trola jer je Selena slučajno obrisala video koji je pokušavala snimiti. Kako je slučajno obrisala video, počela je uvjeravati Gracie kako je Snapchat puno bolja solucija koju bi trebalo koristiti umjesto TikToka. No, Gracie joj je samo vratila rečenicom: 'Sramotiš me' – rekla je u videu.

Selena joj je time htjela dokazati kako je za nju Snapchat puuno bolja opcija s obzirom na to da je, slučajno, obrisala video. Komentari su prepuni sjećanja na razdoblje 2016. godine kada je Selena bila aktivna na Snapchatu i kada je na dnevnoj razini objavljivala po jedan snap, a jedan od komentara je: 'Selena, nemoj da se osjećamo starima' – napisala je jedna pratiteljica.

Ona zajedno sa svojom, skoro 20 godina mlađom, sestrom Gracie često snima za TikTok i na taj način oduševljava svoje fanove. Vidi se da su sestre jako povezane, bez obzira na veliku razliku u godinama. Neki Gracie čak i zavide jer je mlađa sestra ove popularne svjetske zvijezde!

Pogledajte još:

Selena Gomez brutalno iskreno o tome kako je bilo raditi za Disney – ovo im se neće svidjeti kad čuju

Selena Gomez slavi rođendan, ali i jednu obljetnicu – objavu je stavila na Instagram

Selena Gomez suptilno spomenula vezu s Justinom u videu? I fanovi u komentarima tako misle

sestra Selena Gomez tiktok

Još vijesti