Slika nije pronađena

Svijet ga pamti kao malu bebu koju je Michale pokazivao paparazzima preko balkona. Kako je odrastao, izbjegava svjetla reflektora i ne može ga se nigdje vidjeti, a da ga i sretnemo na ulici, ne bismo znali tko je.

Blanket Bigi Jackson je odrastao! Svi smo zaboravili na njega, ali najmlađi sin Michaela Jacksona već ima 19 godina. Ne pojavljuje se nigdje i ne zanima ga celebrity svijet, a sada je imao jedno od rijetkih pojavljivanja na televiziji, piše etonline.com. Gostovao je u 'Good Morning Britain' i ta je epizoda emisija postala viralna, upravo zato što se ovakvo gostovanje ne događa često.

Imao je samo 7 godina kada je ostao bez tate, a odrastao je uz baku i rodbinu. Iako mu je pravo ime Prince Michael Jackson II, poznatiji je javnosti pod nadimkom Blanket, a prije 6 godina promijenio je ime u Bigi.

Pričao je u emisiji o svom ocu, odrastanju, a dotaknuo se i problema klimatskih promjena. Ono što je ipak sve zanimalo je kako Blanket sada izgleda i koliko sliči izgledom na Michaela. Iako ima bradu, s čime Michaela ne možemo zamisliti, ima njegov nos i crte lica. Definitivno se vidi tko mu je otac ako se dobro zagledaš.

Pogledajte još:

Dua Lipa je objavila selfi bez šminke – i izgleda još bolje nego kada nosi šminku [FOTO]

Kći Heidi Klum novim fotkama zabrinula ljude: Ima samo 17 godina, a časopis ju fotka bez odjeće

Nećeš vjerovati da je ovo ista osoba: Nekoliko godina kasnije i nakon stavljanja filera u usne

Izgled sin michaela jacksona blanket jackson

Još vijesti