Slika nije pronađena

Možemo reći da je Rihanna doživjela debakl, a samo je željela izaći na spoj sa svojim dečkom A$AP Rockyem. Radi se o jednom od najpopularnijih celebrity parova na svijetu, no očito je da ipak ne znaju svi tko su oni – ili je zaštitar namjerno tražio njihove osobne iskaznice kako bi im dao dopuštenje za ulazak u noćni klub?

Svjetski poznata pjevačica Rihanna i njezin dečko A$AP Rocky, također poznati reper i pjevač, doživjeli su debakl kada su pokušali ući u jedan noćni klub u New Yorku. Naime, mislili su da će njihova večer proći glatko kao i inače, no u tome ih je spriječio zaštitar noćnog kluba u kojeg su pokušali ući.

On nije prepoznao da se radi o svjetskim celebrityjima pa im nije dopustio ulazak u klub i od njih je tražio osobne iskaznice kako bi ih mogao identificirati. Vjerujemo da su Rihanna i njezin dečko ostali u šoku, kao i njihovi fanovi koji su sve snimili mobitelima, a video je ubrzo postao viralan na Twitteru.

Postavlja se pitanje o tome je li zaštitar namjerno tražio njihove osobne ili ih zaista nije prepoznao? Riri je na glavi imala poveći šešir, no A$AP Rocky nije imao nikakvo pokrivalo zbog kojeg ga zaštitar ne bi mogao prepoznati. Međutim, na to pitanje još uvijek nema nikakvog odgovora, znamo samo da im sigurno nije bilo ugodno doživjeti ovakvu scenu.

Pogledajte još:

Celebrity prijateljstva koja su završila dramama – neke od svađa traju i danas

Tko je vlasnik najpopularnijeg YouTube kanala u Hrvatskoj: Jedan vodi s 5.73 milijuna pretplatnika!

Misliš da je tvoj prekid bio grozan? Ovi prekidi poznatih osoba odnose titulu najbrutalnijih

rihanna celebrity Neugodna situacija

Još vijesti