Kylie Swims

Poznato je da Kylie Jenner ima carstvo svojih brendova od šminke, kozmetike, proizvoda za bebe, a sada ima i svoju liniju kupaćih kostima pod nazivom Kylie Swim. Njezina kolekcija badića je tek izašla, a rasprodala se je u rekordnom roku s obzirom na to da ju je Kylie najavljivala i na svojem službenom Instagram profilu. No, već su izašle reakcije na njezinu kolekciju s kojima Kylie sigurno neće biti zadovoljna.

Kylie Jenner je tek izbacila svoju novu kolekciju kupaćih kostima pod nazivom Kylie Swim. Čim je najavljivala da će izbaciti svoju kolekciju kupaćih kostima, nikome nije bilo jasno zašto to radi tek sada kada je ljeto već gotovo, ali ju je u tome možda omela i trudnoća. Njezina kolekcija se je rasprodala u rekordnom roku, a već kupci su već počeli recenzirati badiće na svim društvenim mrežama, no, Kylie sigurno ne bi bila sretna kada bi vidjela kakve recenzije su joj pisali njezini kupci.Naime, na TikToku i YouTubeu postoji već hrpa videa gdje djevojke isprobavaju badiće iz njezine nove kolekcije i može se reći kako su badići totalni fail. Gotovo svaki video u kojem djevojke objašnjavaju svoje dojmove o ovim badićima sadrži barem jedan komentar, odnosno kritiku o tome koliko je loš materijal od kojeg su ovi kupaći kostimi napravljeni.

To se može vidjeti i u samom videu gdje su materijali toliko tanki i prozirni da se čak vidi i unutarnja etiketa s vanjske strane. Može se reći kako je većina djevojaka poprilično nezadovoljna s obzirom na to da se ipak radi o kupaćim kostimima jedne od najbogatijih i najutjecajnijih osoba u showbiz svijetu. Ne samo zato jer se ovdje radi o Kylie, nego i zato jer cijena badića prelazi i cijenu od 500 kuna, ali ni ona kao tako utjecajna i bogata osoba si ipak ne bi smjela dopustiti da u prodaju pusti materijale koji su toliko loši. U jednom videu je jedna djevojka čak snimila i loše obrube badića koji nisu ispravno zašiveni. Jedno je sigurno – dizajn badića je zaista lijep, ali će Kylie sigurno zbog ne kvalitete istih izgubiti brojne kupce jer je većina njih već nezadovoljna pri prvoj kupnji.

Pogledajte još:

Kim Kardashian objavila slike iz tinejdžerskih dana – na sebi ima modne komade koji su danas opet u trendu

Koliko traje SAMO šminkanje Kylie Jenner kada se sprema za negdje? Ovo je stvarno ekstra!

Kylie je pokazala kako izgleda njeno lice bez i mrvice šminke i bez ijednog filtera! [FOTO]

kritike kylie swims kupaći kostimi nezadovoljni kupci Kylie Jenner

Još vijesti