Slika nije pronađena

Bili su mega popularni, obarali rekorde, fanovi su ih pratili na svakom koraku... cijela ta ludnica i pritisak pod kojim su bili stvorili su članovima boy benda One Direction poprilične probleme s kojima im nije bilo baš lako nositi se.

Obožavateljima se život njihovih idola čini savršenim. Dečki iz One Directiona su na vrhuncu svoje karijere imali sve što bi netko tako mlad mogao i poželjeti, tako se barem činilo. Izgleda da ipak sve nije bilo tako divno i krasno. Jedan od članova, Liam Payne, otkrio je kako je stvarno bilo biti član ovog popularnog benda i kako je to utjecalo na njega i njegov život.

Velika količina slave imala je negativne posljedice na Liama, priznao je da se borio kako bi izašao na kraj s 'teretom' svjetske slave i da se čak okrenuo i velikim količinama alkohola kako bi dostigao lažni dojam sreće.


'Kada odrađujete stotine i stotine koncerata, pjevate 22 iste pjesme svaki dan, jednostavno morate izaći iz toga. Osjećate se kao da ste obukli Disneyjev kostim prije nego ste izašli na pozornicu i ispod njega ste često bijesni jer ne možete izaći nikako i shvatiti što se događa oko vas. Žarili i smo palili ali bilo je određenih razdoblja koja su bila toksična. Teško je kada imate toliko količinu slave na leđima kao što smo mi imali kao bend', izjavio je Liam za australski Men's Health.

Priznao je kako je imao sreće što je imao mogućnost izaći iz te priče i vratiti se vlastitom osjećaju normalnosti.

Liam je imao svega 14 godina kada ga je stekla 1D slava i bio je prisiljen odrasti i sazreti pod povećalom javnosti. Nije bilo mjesta za tinejdžerske pogreške i gluposti koje svi rade, jer njegove bi završile na naslovnicama medija diljem svijeta. Vremena koje je proveo u bendu prisjeća se kao vremena kada se osjećao jako usamljeno i često se okretao alkoholu. Jednostavno nije osjećao kao da ima kontrolu nad svojim životom.


Nakon što se bend raspao, dečki su krenuli svatko svojim solo putem i imaju uspješne karijere, a fanovi se nadaju da će ipak jednom doći taj dan kada će se bend ponovno okupiti, barem nakratko.

Foto: Instagram printscreen/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Film za sve ljubiteljice One Directiona i Harryja Stylesa - fan fiction jedne djevojke dobiva ekranizaciju

[BREAKING NEWS] Shawn Mendes na tajnoj misiji – šuška se o ponovnom okupljanju 1D!

Upoznajte New Hope Club - mogu li ovi dečki zamijeniti 1D?

problemi slava iskreno one direction Liam Payne

Još vijesti