Slika nije pronađena

Kompanija Intel Security, koja se brine da sigurno lutamo bespućima interneta, objavila je listu najopasnijih celebova čija imena ne biste trebali upisivati u poznatu tražilicu.

Na prvom mjestu liste našlo se ime glumice i komičarke Amy Schumer jer ako guglate njeno ime, imate čak 16,11% šanse da se nađete na stranicama na kojima ćete skupiti razne viruse.


Justin Bieber nalazi se na drugom mjestu s 15%, Carson Daly dijeli treće mjesto s glumcem Willom Smithom s 13,44%, dok je na četvrtom mjestu Rihanna jer ako guglate njeno ime, imate 13,33% šanse da poberete viruse.

'Ljudima je Amy jako zanimljiva jer ima dobar smisao za humor pa cyber kriminalci koriste njeno ime kako bi nanijeli štetu korisnicima interneta' objašnjavaju u Intel Securityju.

Na listi su se također našli Miley Cyrus (12,67%), Selena Gomez (11,11%) te Kesha (11,11%). Kako biste izbjegli viruse, stručnjaci preporučuju da uvijek idete direktno na izvor vijesti (primjerice MTV ako se radi o Seleninom nastupu) nego da gledate video zapise sa sumnjivih stranica.

Foto: arhiva
I.N.

Pročitajte još:

I oni to rade – zvijezde koje 'guglaju' svoja imena

Iznenadit ćete se: znate li koja su prava imena vaših omiljenih zvijezda?

'Bio bih vatrogasac' – celebovi otkrili čime bi se bavili da nisu slavni

celebovi Imena virusi

Još vijesti