Slika nije pronađena

Izgleda da na svijetu postoje ljudi koji bez problema ignoriraju poruke koje im šalje Shawn Mendes, tko bi rekao?

Jedna od najgorih stvari koje se mogu dogoditi je da napokon skupiš hrabrosti i pošalješ simpi poruku, a on te seena i nikada ne odgovori. Svima se događaju seenovi, pa čak i prezgodnim celebovima. Shawn Mendes je sada iskusio na vlastitoj koži kako je to kada pošalješ poruku nekome koga voliš i nikada ne dobiješ odgovor.

Da je ovaj celeb veliki fan mlade pjevačice Billie Eilish nije tajna. U ljeto prošle godine tweetao je koliko obožava njen rad: 'Mislim da si stvarno ludo talentirana i svatko tko još nije poslušao tvoju glazbu ne zna što propušta.'


Sada joj se odlučio javiti i privatnom porukom. Na nedavnom gostovanju u jednoj od epizoda na YouTube kanalu 'First We Feast' Billie su pitali kojem je celebu zadnjem poslala poruku i tada je priznala da je Shawna ostavila na seenu: 'Shawn Mendes mi je poslao poruku, ali nisam odgovorila.'Nije rekla o čemu se u poruci radilo, ali izgleda da je Shawn nije impresionirao.


Malo neugodno. Ali moguće da Billie samo nije imala vremena za dopkanje sa Shawnom, ipak trenutno radi na novoj glazbi.


Video u kojem je priznala da je vidjela njegovu poruku, ali nije odgovorila, došao je i do njega. Naravno da je reagirao i to s jednostavnim i pomao razočaranim 'LOL wow'. A što drugo reći?

Foto: YouTube printscreen/ Twitter

M.T.

Pogledajte još:

Shawn Mendes nije imao milosti za svoje fanove - objavio fotku na Instagramu od koje će ti stati srce

Shawn Mendes iskreno o glasinama da je gej – 'Malo sam ženstveniji, jednostavno sam takav'

'Seenao me, ali ne odgovara' – zašto ignorira tvoje poruke?

celebovi ne odgovara Shawn Mendes billie eilish seen

Još vijesti