Slika nije pronađena

Zvijezde i nisu toliko nedostižne koliko se čine. Donosimo vam popis cool celebova koji su pristali otići na maturalnu zabavu sa svojim fanovima i pri tome iznenadili sve prisutne.

Maturalna večer je veliki događaj u životu srednjoškolaca, pogotovo u Americi, gdje se tinejdžeri žele tu noć pokazati u najboljem svjetlu, s najljepšom haljinom, najluksuznijom limuzinom i najzgodnijom pratnjom, a ima li bolje pratnje od svjetski poznatog pjevača, glumca ili sportaša? Sigurni smo kako svatko ima neku omiljenu slavnu osobu koju bi volio upoznati i provesti nezaboravnu večer s njom. Ponekad se čini kao da su celebovi prezauzeti kako bi čitali komentare, pisma i poruke fanova, ali ovi celebovi dokazali su kako zaista cijene svoje fanove toliko da su pristali biti im pratnja za maturalnu zabavu.

1.Khloe Kardashian
Khloe je ostvarila snove superfanu Narbehu kada je pristala biti njegova pratnja za maturalnu. Oduševljeni Narbeh u opisu fotke s Khloe napisao je: 'Odveo sam @khloekardashian na maturalnu…presretan sam', dok je Khloe na Twitteru napisala: 'Moja prva maturalna i imala sam NAJBOLJU pratnju ikad…Stvarno smo se zabavili!!! Koliko je zgodan moj partner???' Na fotki se vidi da su se zaista dobro zabavili.

2.Taylor Swift
Taylor Swift sudjelovala je u MTV-evom showu 'Once upon a prom', gdje je od 50 prijavljenih kandidata izabrala obožavatelja Whita Whitea s kojim je otišla na maturalnu zabavu. Vjerujemo kako je to mladom tinejdžeru iz Alabame, ali i slavnoj pjevačici bilo nezaboravno iskustvo.

3.Rihanna
U istom MTV-evom showu sudjelovala je i slavna RiRi, koja je 2007. otišla na maturalnu s fanom Richardom. Prekrasna pjevačica toliko je očarala mladog srednjoškolca da je izjavio kako 'nije mogao funkcionirati'. Da budemo iskreni, ne krivimo ga.

4.Demi Lovato
Demi je još u vrtiću obećala svom prijatelju kako će ići na maturalnu zabavu s njim. U međuvremenu Demi je postala slavna pjevačica i glumica, ali je ipak održala obećanje i pristala biti mu pratnja.

5.Drake
Najljepšu i najtužniju priču sačuvali smo za kraj. Američka tinejdžerica Kennedy Brown bolovala je od neizlječivog tumora na mozgu i nije mogla prisustvovati maturalnoj zabavi. Njen razred joj je stoga odlučio pripremiti maturalnu zabavu malo ranije. Najbolje od svega je što joj je pratnja bio slavni pjevač Drake, koji je odlučio iznenaditi obožavateljicu i posjetiti je kod kuće.

Foto: Instagram/Instagram screenshot/Youtube/ YouTube printscreen

M.B.

Pogledajte još:

Hailey Bieber konačno progovorila o tome kako se osjeća kada je uspoređuju sa Selenom Gomez

Fanovi kritiziraju Kim Kardashian zbog njene površne čestitke za Majčin dan - je li stvarno toliko pretjerala?

Skida li kamera centimetre? Celebovi za koje nismo znali da su baš toliko jako visoki

celebovi fanovi i celebovi Maturalna večer

Još vijesti