Slika nije pronađena

Marija Žeželj, YouTuberica, influencerica i pjevačica čije ime već dobro znamo, ovih se dana preselila iz Novog Sada u New York i tako ostvarila svoj veliki san. Svoje influencersko carstvo nakratko je stavila u drugi plan i krenula razvijati svoju manekensku karijeru.


Potpisala je za Woman, agenciju koja pod sobom ima brojna važna lica u svijetu modelinga. Priliku da im se pridruži je dobila nakon što su ju kritičari okupljeni u 'The Independent Critics' uvrstili među 100 najljepših žena svijeta. Tada smo vas pitali mislite li da Marija zaslužuje biti na tom popisu i 45% vas je odgovorilo da ne zaslužuje jer ima i ljepših cura.


No, vaše mišljenje ne dijele scoutovi, kao ni tim Kylie Jenner. Da, i Kylie je oduševljena Marijom do te mjere da je njezin selfie na kojem nosi ruž marke Kylie Cosmetics prenijela službena stranica najutjecajnije Jennerice.

Marija je nakon toga prikupila hrpu pratitelja i sada se može pohvaliti s preko 620 tisuća followera na Instagramu i sa skoro 400 tisuća pretplatnika na svojem YouTube kanalu. U međuvremenu je objavila knjigu 'Moj slatki život'. Sa svojih 18 godina je pokorila svijet ljepotom i talentima, a to je, čini se, tek početak...


Foto: Universal Music Croatia/Kosta Djuraković/Instagram

M.Z.


Provjeri još...

Jedva je dočekala – pogledajte kako je Marija Žeželj proslavila 18. rođendan

ANKETA Reci nam što misliš - zaslužuje li Marija Žeželj biti na listi sto najljepših žena svijeta?

Totalno drugačija Marija Žeželj – kako ti se sviđa spot za pjesmu 'Louder Than A Drum'

marija žeželj woman New York model karijera